Konu aslında çok üzücü. Korsan kullandığını söyleyenlerin yorumlarıda bir hayli öyle. Neden derseniz şöyle belirteyim, hem konu sahibi hemde konu içinde korsan kullandığını belirten herkes sadece virüs veya hesap çalınması korkusundan yola çıkarak hareket ediyor ve başıma birşey gelmedi diyor. Fakat olay adı üstünde korsan. Yani illegal bir şey yapıyorsunuz. Öte yandan Korsan oyunların çoğu sistemi normalden daha fazla yorar, güncelleme almadıkları için ya da yapılan güncellemeler sitelere çok sonradan düştüğü için de güncel bir şekilde oyun oynayamıyorsunuz. Kimseye korsan kullan ya da kullanma diye nasihat vermem , herkes kendi bilir. Fakat eğer virüs bulaşmıyorsa o zaman korsan kullanırım demek mantıklı bir davranış değil. Yalan söylemiyorum bende eskiden oyuna para vermek nedir bilmezdim, hoş o zamanlar bu kadar yaygın oyun kültürü ve her oyunu oynayabileceğimiz bilgisayarlarımızda yoktu. Ama sonradan orjinal oynamaya başladım ve hem emeğin karşılığını verdiğim için içim daha rahat ve daha keyif alarak oynuyordum hem de multiplayer tabanlı oyunlarda online özelliğinden yararlanabiliyorum. Seçim tabiki herkesin kendi bileceği iş.