Korsan kullanmaktan çekiniyorum

Doğru diyorsun, aslına bakarsan oyunlarımın %99u legal, sadece satılmayan ve paramın yetmediği şeyleri indiriyorum.
Bu arasa ben kaspersky kullanıyorum. Tam olarak anladığınızda gerçekten harika bir virüs koruma programı. Web cam için herhangi bir uyugulama saniyelik bile açmaya kalksa size bildirim verip engellemenize izin veriyor. Her türlü programa her türlü blokajı koyabiliyorsunuz. Ve ilk 1 ay ücretsiz. Deneyin beğenmezseniz almazsınız.

Bunların ücretsiz kodları bulunuyor internetten bulabilir.

Alıştır kendini korsan oyna oyunları.

OKB hastalığınız olabilir ve OKB hastalığının net tedavisi de bildiğim kadarıyla yok. İlaç tedavisi uyguluyorlar.

Ben vallahi 6 ayda bir oyun alıyorum 1500TL ile 2400TL arası satın alıyorum korsan oyun iyi bir şey değil en son 3 ay önce yıllar sonra bir denedim format atmak zorunda kaldım PC'ye.

O psikoloji asla geçmiyor., sırf ondan 12 yıldır ps2 emülasyonu dışında hiç korsan kurmadım. Ayrıca psikolojik bir sorun değil sadece bütün olasılıkların farkında olan birisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…