"Korsan kullanmıyorum" yalanları

Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
177
Çözümler
2
Arkadaşlar öncelikle şunu izah etmek istiyorum korsana ben de karşıyım 🙂. Ama bir sorum var. İnternette gördüğüm tanıştığım her kişi korsan karşıtı ve nedense yine her gördüğüm her kişi ise Wandavision ya da Mandalorian dizilerini izlemiş kişiler. Açıkçası ben herkesin VPN ile Disney+'tan izlediğini düşünmüyorum. Tamam video oyunlarında korsan oynamama takıntısı anlıyorum ama burada hayatında hiç internetten korsan şekilde film/dizi izlemeyen birini bulmak imkansız derecede bence. Galiba herkes Amerika'da veya Avrupa'da yaşıyoruz sanıp bu işin cezasından korkuyor. Tekrar hatırlıyorum konunun amacı korsan iyidir yada kötüdür değil , ''Korsan kullanmıyorum'' adındaki yalanlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir süre önce kullanıyordum. Artık istesem de kullanamam, kullanmayı da tercih etmiyorum. Çünkü korsan tercih edince burnumdan geliyor ve tüm zevki kaçıyor. Elimden geldiğince orijinalini kullanıp desteksizlik sıkıntısı çekmiyorum.

Burada bu triplere giren birçok üye görüyorum. Genellikle linçleyerek kendilerini rahatlatıyorlar. Çok komik duruma düşüyorlar bence. Korsanın olumsuz yanlarını anlatın ki insanlar anlasın benim gibi. Linçlemeye gerek yok.

Bunun yanında bir sıkıntı da Rampage gibi markaların sorunları olunca ‘’tabii normal o marka olduğu için’’ denmesi.
 
Çok haklısınız. Sorsan ülkede ki kimse korsan kullanmıyor. Ama nedense bunu korsan kullanma oranlarında göremiyoruz. Sanırım bu insan oğlunu pislik bir huyu. Kendisinin de yaptığı şeyi yapmıyormuş gibi gösterip yapanları aşağılamak.
 

Geri
Yukarı