SonOyuncu'ya satın aldığım hesabımı kaydetsem de oynasam yine de suçlu mu oluyorum?
SonOyuncu'ya satın aldığım hesabımı kaydetsem de oynasam yine de suçlu mu oluyorum?
Hayır. Lakin bunu kanıtlamamız zor olduğundan, destek verilmeyebilir.SonOyuncu'ya satın aldığım hesabımı kaydetsem de oynasam yine de suçlu mu oluyorum?
Ben moderatörüm benim böyle bir kuraldan haberim yokBu forumda evet. Normalde korsan olmuyor fakat anlatamazsın bunlara. Konuyu uzatmamak için tartışmıyorum.
Hayır.
Ben moderatörüm benim böyle bir kuraldan haberim yok.
Bir çoğu çalıntı hesap olduğu için yasal değil bence. Üstelik Microsoft izin vermiyor diye biliyorum.5 TL'ye aldığımız Premium hesaplar orijinal mi sayılıyor korsan mı? Ona göre konu açacağım![]()
5 TL'ye aldığımız Premium hesaplar orijinal mi sayılıyor korsan mı? Ona göre konu açacağım![]()
Çalıntı hesap oluyor onlar. Yasal değil ama crack de değil5 TL'ye aldığımız Premium hesaplar orijinal mi sayılıyor korsan mı? Ona göre konu açacağım![]()
Çalıntı hesap oluyor onlar. Yasal değil ama crack de değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.