Korsan Minecraft Pocket Edition ile orijinal Minecraft Bedrock Edition aynı sunucuda oynayabilir mi?

Korsan Minecraft Pocket Edition ile orijinal Minecraft Bedrock Edition aynı sunucuda oynayabilir mi?

Evet aynı sürüm oldukça ikiniz de oynayabilirsiniz. Minecraft javadaki gibi premiuma ihtiyacınız yok, microsoft hesabına giriş yapıp istediğiniz sunucuda birlikte oynayabilirsiniz. Buna realms da dahil.

Evet aynı sürüm oldukça ikiniz de oynayabilirsiniz. Minecraft Java'daki gibi premiuma ihtiyacınız yok, Microsoft hesabına giriş yapıp istediğiniz sunucuda birlikte oynayabilirsiniz. Buna realms da dahil.

Kendi offline sunucunuzda oynarsınız, Online premium sunucularda oynayamazsınız.

Biz kendi sunucumuzda da oynayamıyoruz arkadaşlar beni davet ettiklerinde sunucularına çok oyunuculu oyun durduruldu ve yeniden başlatılması gerekecek hatası alıyorlar ben onları davett ettiğimde ise dünyama katılamıyorlar nasıl çözebiliriz bu sorunu.

Biz kendi sunucumuzda da oynayamıyoruz arkadaşlar beni davet ettiklerinde sunucularına çok oyunuculu oyun durduruldu ve yeniden başlatılması gerekecek hatası alıyorlar ben onları davett ettiğimde ise dünyama katılamıyorlar nasıl çözebiliriz bu sorunu.

Sürümleriniz aynı değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı