Korsan Office yazılımından virüs bulaşmış mıdır?

Gamer Asim

Zeptopat
Katılım
17 Haziran 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Office setup indirdim. Setupu açtım azıcık kurdu sonra çarpı butonuna basıp devam ettim fakat sonra SSD'de boş alana sayısında GB azalması oldu. Sonra durdu sonra görev yöneticisinde officeclicktorun.exe diye bir dosya gördüm iki taneydi. Birisinin dosya konumu Microsoft 15 gibi bir şeydi diğer ise Microsoft shareddi. Sonra ben onları sildim ve uygulamaları devre dışı bıraktım. Sonra SSD'deki boş alan sayısı arttı sonra şüpheden dolayı Malwarebytes indirdim kurdum. Sonra hızlı tarama yaptım ve sonra C diskini tamamen taradı. İkisinde de virüs bulmadı. Bu arada tüm kutucukları işaretleyerek yaptım arkadaşlar sizce virüs bulaşmış mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ESET ve Hitman Pro ile tarama yapın.



Hızlı tarama yerine tam tarama yapın.

Malwarebytes'in tam taraması aşırı uzun sürüyor, dosya fazlalığına bağlı olmasa bile.
 
Clicktorun Office programının güncelleme yapmak için kullandığı bir hizmettir ve Office'in yeni sürümlerinde sisteme yüklenir. Her haltı virüs sanmayın gözünüzü seveyim. Sildiyseniz gitmiştir zaten dert etmeyin. Korsan Office'den de virüs bulaşacağını sanmıyorum.
 
Ben Bilgisayar Teknisyeni adlı bir siteden indirdim Office yı ve yorumlara baktığımda adam kurduğumun orijinal deneme sürümü olduğunu söylüyordu arkadaşlar hatta o kurarken ben çarpıya basıp kapattım ama arka planda kurmuş sizce virüs mü bu arkadaşlar içim rahat etmiyor bir el atar mısınız siteye
 
Korsan siteye benziyor, bence güven olmaz. Dediğim gibi, ESET ile tam tarama yapınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı