Korsan oynamak veya oynamamak arasında kaldım

Bende hocam bir türlü bitmiyorlar sülük gibi neyse bende korsan iOS oyunu arşivimi düzenlemeye gideyim.

Bu siteleri bir ben bulamıyorum Ah şu Technopat kuralları olmasa neler soracağım ama...
Maalesef hocam o tarz bilgiler yasak.

Bu siteleri bir ben bulamıyorum Ah şu Technopat kuralları olmasa neler soracağım ama...
Şey hocam, "Saglami***r" yazarsanız en üstte çıkan site virüs konusunda güvenillir. Sansürlediğim yeri anlamışsınızdır umarım.

Aslında olay şudur, korsan indirip oyuna bakarsın ve beğenirsen oyunu satın alırsın.
Ek: Birçok siteye nazaran güvenli olan yerlerden indirmelisin. Türk olmasın mesela. Fit'le başlayan hani..
Korsan yükledikten sonra da satın alası gelmiyor insanın.

Paran yoksa illa çok oynamak istiyorsan korsan indir oyna. Bir gün paran olunca orijinal alıp telafi edersin. Napacak şimdi gençler sırf ekonomik sıkıntılar var diye yaşıtlarının oynadığı oyunlara ulaşamaması saçma. Büyüyünce ya da paran olunca telafi edersin.

Nasıl bir sorun mesela?
Saçma sapan yerlerden indirdiğinde dolusuyla zararlıyı sokarsın sisteme. Çoğu zaman kullanılmaz hale getirir. Fidye vb. durumlar da oluyor.

Bir subreddit var. Çok istiyorsan ihtiyacından fazlası bilgi orada mevcut. Ne yaptığını bildiğin sürece en ufak sorun yaşamazsın. Hatta DRM sayesinde kaybedilen performansın birazının kazanıldığı durumlar bile söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…