Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada Bully'nin crack halinin orijinal steam sürümünden daha az hata verip daha akıcı çalıştığı gerçeği...

Ya yeter artık, şöyle konular açıp açıp durmayın. Durumun varsa alırsın, yoksa korsan indirenler indirsin lafım yok. Benim durumum var, Steam'den alıyorum ama durumu olmayıp da korsan kullananlara boş boş sinirlenmem. Korsan indiriyosanız da indirin kardeşim, bunu Sosyal'de yazmaya ne gerek var? Tabii bir de durumu olup da, 10K'lık sistem dizip de korsan indirenler var, onlara kızabiliriz işte.

Ayrica o oyunlari calistirabilecek bilgisayari olan kimsenin hiçbir oyuna parasi olmuyor olamaz.

Hocam benim durumumdan bahsetmişsiniz . Param var fakat ailem oyun dışında şeylerle harcamam gerektiğini söylüyor. Fakat ben korsan oynamak yerine bedava olmasını bekliyorum veya bedava oyunlara yöneliyorum. Çünkü param var ve korsan oynayıp da terbiyesizlik yapma istemem. Ama gerçekten parası yoksa birinin ve sistemi varsa -ki çok var böyle arkadaşım- ben korsan oynamasında bir sakınca görmüyorum. Fakat bir de şu tip insanlar var: "Param var ama crack daha zevkli, niye parasızı varken ona para vereyim ki onun yerine cips kola alırım moruq". İşte onları ıslak sopayla dövüp kendi kendine "Bir daha korsan oynamayacağım" cümlesi tekrar ettirilmeli.

Windows'un hangi sürüm (home, pro vb.) olduğunu biliyorsan internetten herkes yapar.
Ama gel gör ki onlar da ingilizce kaynak. Ben daha hiçbir mahalle bilgisayarcısının CMD ile korsan Windows kurduğunu görmedim. GUI her zaman tercihdir. Dolayısıyla da diğer yöntemler 2. plan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…