Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi nasıl avutabilirim 🤔

Tekrardan selam. 2 gün önceki korsan oyunlar hakkındaki konumda crackli oyun indirmeyi araba çalmaya vesaire benzetmişlerdi. Biz internette var olan bir dosyayı indiriyoruz sadece. Çalmıyoruz, çırpmıyoruz. Oyun yapımcısının cebinden hiçbir şey eksilmiyor. Korsan olmasa zaten oyunu alamayacağımızdan dolayı, oyun yapımcısının ortada kazanacağı bir şey de olmuyor. Biz sadece paramız yetmediğinden veya Türkiye'de bu oyunun gerçek fiyatından kat kat fazla olmasından dolayı bu dosyaya bu şekilde erişim sağlıyoruz. Zaten benim korsan olmasa bile oyun yapımcısına bu Türkiye fiyatlarında verecek 5 kuruşum yok. Biz indirsek de o korsan o sitede duruyor indirmesek de. Bizim oyun yapımcısının maddi durumuna herhangi bir etkimiz yok. Oyunu kıranların var.

Not: Lütfen konunun tamamını okumadan yorum yapmayınız, laf kalabalığından konu kapatılmasın. Şimdiden herkese değerli görüşleri için teşekkürler.

Tabii, hak yemek istememek ahmaklık olmuş. Hangi oyun şuan 600 birim? Tarihin en pahalı oyunlardan biri olan CBP 2077 bile 250 birim. RDR 2 desek indirimde 200 birim oluyor. Yılda 4 kere büyük indirim var. Her gün bir kenara 2 lira atsan bile yılda 3 tane AAA oyun alabilirsin. Kendimi geliştirerek Fiverr, BiOnluk gibi sitelerde satış yapıyorum. İnternetten bile para kazanma imkanın varken üşengeçliğin sana korsan kullanma hakkı vermez.
Orjinal Windows kullanıyor musun?

Ayrıca arkadaşlar kaçınız WinRAR'ı orijinal kullanıyor? Cevap verin "korsana destek yok"cular. Hanginiz orijinal Windows kullanıyor?

Siz şaka mısınız arkadaş.

Bu forumda korsana destek yok ise bunu yazmak zorundayım. Sanane benim korsan kullanıp kullanmadığımdan. Korsana destek olsaydı yardım ederdik ama korsana destek yok bunu biz istemedik kurallarda bu var.

Technopat Sosyal Kuralları şu lanet olası kurallar sayfasındaki 19. maddeye bir bak hele ondan sonra konuş.

Eğer böyle bir kural olmasa neden bu moderatörler ve yöneticiler de korsana destek yok yazıyor aptal mı onlar onlar da versin korsana destek o zaman nasıl olsa bizim kafamızdan uydurduğumuz bir şey bu kural.

Hay bunları derken ise KMSpico ile kırılmış Windows ve Office programları kullanıyor olma olasılığın ise %99.99 değer taşıyor. Zaten WinRAR beleş neyine para vereyim.

Gören sanacak orijinal Windows'a 1000 2000₺ vermiş, Office'yi sınırsız satın almış ve winrara da para verip kullanıyor.

Ayrıca arkadaşlar kaçınız WinRAR'ı orijinal kullanıyor? Cevap verin "korsana destek yok"cular. Hanginiz orijinal Windows kullanıyor?
WinRAR yerine 7-Zip kullanıyorum. Windows'um orijinal. Kendinizi başkalarının hatalarıyla avutmanın da bir anlamı yok ayrıca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı