Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam benim durumumdan bahsetmişsiniz :D. Param var fakat ailem oyun dışında şeylerle harcamam gerektiğini söylüyor.
Benim gibi ücretsiz oyun kovala. İstediğim, sistemim kaldıran ve ücretsiz olmayan oyun daha olmadı. Şu anda da oynuyorum. Şu ana kadar hiçbir oyuna para vermedim, ilerideki zamanda da düşünmüyorum.
CMD ile Windows 10 etkinleştirme.
Anlama sorunun var galiba. Öğrenince tartışırsın.

Ayrıca arkadaşlar kaçınız WinRar'ı orijinal kullanıyor? Cevap verin "korsana destek yok"cular. Hanginiz orijinal Windows kullanıyor?

Evet. Paran yoksa oynamayacaksın bu kadar basit. Paran yok diye gidip araba çalmıyorsan oyunu da korsan oynamayacaksın.

Hırsızlığın miktarı olmaz. 10 lira da çalsan, 1000 lira da çalsan hırsızlıktır.
Büyüklüğü olur ama. 10 TL çaldınız diye peşinize SWAT takmazlar. Ama gidip banka soyup 150 milyon dolar ceplerseniz tüm CIA peşinizde olur.

Here we GO again...
Yalan yok pahalı bulduğum oyunları korsan indiririm. Öğrenci olduğum için 100TL üstü oyunlar için uzun süre para biriktirmem gerekiyor ve bir oyun için 3-4 ay para biriktiremem. Ama alabildiğim her oyunu orijinal alırım ki şu an 45 oyundan 6'sı korsan sadece. Benim asıl derdim şu her oyunu korsan indirenlere. Yaşı küçük olanlara lafım yok onlar 1 TL de olsa alamazlar aileleri izin vermediği için ama adam gelmiş 20 yaşına, bana geliyor indirimde 15 TL olan Witcher'a param yok diyor.hadi LAN oradan![/ISPOILERKendisi kart çıkarıp para verebilen herkes bir oyuna 20-30 TL rahat verir. Gidip parası varken bile ucuz olan oyunları korsan indirenlere saygım falan yok.

Ayrıca şu"korsana destek yok"diyenlere laf atmayı bırakın. Biz korsan oynamayın diye değil, destek vermeyin diye diyoruz. Senin korsan oynayıp oynamaman bizi ilgilendirmez ama korsana teşvik etmen ilgilendirir. Korsan oyna veya oynama teşvik etmek yasak!

Konunun neden bu kadar uzadığını anlamıyorum. 'Korsan kullanmayın' diyen çoğu insanın hala baba parasıyla oyun satın alıp, oyunlara para yatırması çok komik. Kimse kusura bakmasında günümüz şartlarında bir oyuna 600 birim vermek için ya çok zengin olacaksınız yada ahmak olacaksınız.
Tabii, hak yemek istememek ahmaklık olmuş. Hangi oyun şuan 600 birim? Tarihin en pahalı oyunlardan biri olan CBP 2077 bile 250 birim. RDR 2 desek indirimde 200 birim oluyor. Yılda 4 kere büyük indirim var. Her gün bir kenara 2 lira atsan bile yılda 3 tane AAA oyun alabilirsin. Kendimi geliştirerek Fiverr, BiOnluk gibi sitelerde satış yapıyorum. İnternetten bile para kazanma imkanın varken üşengeçliğin sana korsan kullanma hakkı vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı