Öyle zaten dostum. İllegal bir şey korsan. Yakalanırsan cezası var. Yakalanmaya değer görülürsen anca öyle uğraşır emniyet ve yakalanırsın.Madem korsan hırsızlık korsan kullananları ve korsan oyun satanları tutuklasınlar. Ayrıca hatırlatmak isterim o çok bayıldığınız Witcher serisinin ve Cyberpunk'ın yapımcısı olan şirkette bir zamanlar korsan oyun yapıyordu. O zaman "hırsızlıktan" kazandığı parayla oyun yapan bir firmanın yaptığı oyunu almayın.
Benim derdim kullananlarla değil. Kullanıp da çok iyi bir şey yapıyorlarmış gibi bununla övünenlerde. Oyuna para vermeye aptallık diyenlerde.Ya arkadaş benim korsan oyun oynamamdan veya korsan kullanmamamdan uygulamaları size ne sana ne.
İster para verir alırım oyunu oynarım ister korsan oynarım. İster korsan kullanırım Windows'u ister orijinal Key alır kullanırım.
Bundan size ne ki bu benim kendi tercihim arkadaş.
Oynuyor musun diye sorun evet oynuyorum ama ben demiyorum ki "oyun alan aptaldır bro ya açıyorsun neti yazıyon Forza indir şak diye iniyor ne gerek var enayi gibi Forza'ya 150 600₺ para vermeye bro ya ahaha" oynuyorsam kendime oynuyorum size ne bundan bilseniz ne bilmeseniz ne.
Korsan Windows kullanıyor muyum kullanıyorum OEM Key alabilirim ancak anakartım vs eski olduğundan ve bu Key'in anakarta yapışacağını bildiğimden dolayı satacağım zaman neden bir başkasına Windows hediye edeyim. Yeni anakart alacağım en yakın zamanda o zaman 120 130₺ vererek Windows 10 Home OEM Key alacağım neden ben daha da korsan kullanmak istemiyorum.
Hay ne çok abartılıyor anlamıyorum. Korsan oyun arşivim var 1TB'â yakın canım ne isterse kurup oynuyorum bir sözünüz var mı var, söylediniz ne değişti hiçbir şey ben kullanmaya devam ederim.
Şu korsan kullananları linçlemeyi bir bırakın değişen hiçbir şey olmayacak, istediğiniz kadar linçleyin burada beni ben yine kullanacağım.
Bir de bıktım şu korsan konularını artık açmayın ya. İşte korsan oyun şöyle böyle konularını bıkıtım yeminle.
Not: Canım moderatör arkadaşlarım yukarıda tırnak içinde olan kısımdan bir uyarı vermezseniz severim çünkü bunu canlandırma amaçlı yazdım o konuşmayı simüle edebilmek için.
Yurtdışında zaten cezası var.Madem korsan hırsızlık korsan kullananları ve korsan oyun satanları tutuklasınlar. Ayrıca hatırlatmak isterim o çok bayıldığınız Witcher serisinin ve Cyberpunk'ın yapımcısı olan şirkette bir zamanlar korsan oyun yapıyordu. O zaman "hırsızlıktan" kazandığı parayla oyun yapan bir firmanın yaptığı oyunu almayın.
Ya arkadaş benim korsan oyun oynamamdan veya korsan kullanmamamdan uygulamaları size ne sana ne.
İster para verir alırım oyunu oynarım ister korsan oynarım. İster korsan kullanırım Windows'u ister orijinal Key alır kullanırım.
Bundan size ne ki bu benim kendi tercihim arkadaş.
Oynuyor musun diye sorun evet oynuyorum ama ben demiyorum ki "oyun alan aptaldır bro ya açıyorsun neti yazıyon Forza indir şak diye iniyor ne gerek var enayi gibi Forza'ya 150 600₺ para vermeye bro ya ahaha" oynuyorsam kendime oynuyorum size ne bundan bilseniz ne bilmeseniz ne.
Korsan Windows kullanıyor muyum kullanıyorum OEM Key alabilirim ancak anakartım vs eski olduğundan ve bu Key'in anakarta yapışacağını bildiğimden dolayı satacağım zaman neden bir başkasına Windows hediye edeyim. Yeni anakart alacağım en yakın zamanda o zaman 120 130₺ vererek Windows 10 Home OEM Key alacağım neden ben daha da korsan kullanmak istemiyorum.
Hay ne çok abartılıyor anlamıyorum. Korsan oyun arşivim var 1TB'â yakın canım ne isterse kurup oynuyorum bir sözünüz var mı var, söylediniz ne değişti hiçbir şey ben kullanmaya devam ederim.
Şu korsan kullananları linçlemeyi bir bırakın değişen hiçbir şey olmayacak, istediğiniz kadar linçleyin burada beni ben yine kullanacağım.
Bir de bıktım şu korsan konularını artık açmayın ya. İşte korsan oyun şöyle böyle konularını bıkıtım yeminle.
Not: Canım moderatör arkadaşlarım yukarıda tırnak içinde olan kısımdan bir uyarı vermezseniz severim çünkü bunu canlandırma amaçlı yazdım o konuşmayı simüle edebilmek için.
Onlar kaldı mı? Yukarda kalmış.Benim derdim kullananlarla değil. Kullanıp da çok iyi bir şey yapıyorlarmış gibi bununla övünenlerde. Oyuna para vermeye aptallık diyenlerde.
Yurtdışında zaten cezası var.
E çünkü doğru? İster kullanır ister kullanmaz. Olasılık üzerine konuşuyor.Evet yine kendiyle çelişen bir hocam daha. Az önce korsanı savunanları kötülüyordun şimdi ister kullanırım ister kullanmam diyorsunuz.
Benim derdim kullananlarla değil. Kullanıp da çok iyi bir şey yapıyorlarmış gibi bununla övünenlerde. Oyuna para vermeye aptallık diyenlerde.
Yurtdışında zaten cezası var.
Onlar kaldı mı? Yukarda kalmış.
Neyse konu tatlıya bağlandı kalbinizi kirdiysam özür dilerim hakkınızı helal edin.
E çünkü doğru? İster kullanır ister kullanmaz. Olasılık üzerine konuşuyor.
Mesela bu hocam cevap vermiş. Kullanıyormuş da. Bu hocamın yaptığı gibi cevap verebilirdiniz yirmi satır yazı yazacağınıza.
Evet yine kendiyle çelişen bir hocam daha. Az önce korsanı savunanları kötülüyordun şimdi ister kullanırım ister kullanmam diyorsunuz.
Geçmişte yaptığını farkındasın, değil mi? 20 yıl önce yaptığı bir şeyden sorumlu tutmak nasıl bir kindir? Benim derdim korsan kullananda değil, parası olup da korsan kullanan da. Asgari ücretliye falan bak mesela adamın parası yok ve oynamak istiyor. Başka bir çaresi yok.Peki CD Project'e cevabın yok mu? Alma o zaman Witcher'ı Cyberpunk'ı.
Benim derdim kullananlarla değil. Kullanıp da çok iyi bir şey yapıyorlarmış gibi bununla övünenlerde. Oyuna para vermeye aptallık diyenlerde.
Geçmişte yaptığını farkındasın, değil mi? 20 yıl önce yaptığı bir şeyden sorumlu tutmak nasıl bir kindir?
Geçmişte yaptığını farkındasın, değil mi? 20 yıl önce yaptığı bir şeyden sorumlu tutmak nasıl bir kindir? Benim derdim korsan kullananda değil, parası olup da korsan kullanan da. Asgari ücretliye falan bak mesela adamın parası yok ve oynamak istiyor. Başka bir çaresi yok.