Korsan Oyun İndirmeyi "Çalmak" Sananlar Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki korsan oyun oynamak günahsa bu oyunu kıran toprak koç ne yapacak.
1616170396017.png

Parasi olan alir olmayan almaz bu kadar basit bunu mu tartıştınız?
@ChaosBoost kanka?
Ne demek olmayan almaz ya? Benim eğlenmeye hakkım yok mu? Sırf oyunun yapımcıları yabancı ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmıyorlar diye ben bu oyunu alamayıp oynayamayacak mıyım? Madem bizi çok düşünüyorlar Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapsınlar. Yoksa ben oyunun değerinin 5-6 katının üstünü veremem. Vermemek de en doğal hakkım. Ülkenin durumu zaten ortada, bir de yurtdışında 50 dolara satılan oyuna ben 420 TL mi vereceğim. Android'den yazıyorsun zaten, olayı bilmeyen küçük yaşlı bir arkadaş olduğun belli.

Ya zaten aramızdaki çoğu kişi pahalı oyunları korsan kullanıyor, buna ben de dahilim ama gidip bunu savunmuyoruz veya yaptığımız bu şeye başka bir ad takıp savunmuyoruz. Lütfen biraz mantıklı olun Allah rızası için. Bir ürün yapılıyor ve bunun kopyasını beleşe anonim kişiler dağıtıyor. Bunu sen ne kadar da anlatsan haklı olamazsın yani her şeyi geçtim dini açıdan da haklı olamayız. Lütfen yapmayın ya, böyle açılan kaçıncı konu bu. Bidaha belirtiyorum ben de pahalı oyunları korsan kullanıyorum ama bunu yaptığım için kendimi haklı falan bulmuyorum.

Ne demek olmayan almaz ya? Benim eğlenmeye hakkım yok mu? Sırf oyunun yapımcıları yabancı ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmıyorlar diye ben bu oyunu alamayıp oynayamayacak mıyım? Madem bizi çok düşünüyorlar Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapsınlar. Yoksa ben oyunun değerinin 5-6 katının üstünü veremem. Vermemek de en doğal hakkım. Ülkenin durumu zaten ortada, bir de yurtdışında 50 dolara satılan oyuna ben 420 TL mi vereceğim. Android'den yazıyorsun zaten, olayı bilmeyen küçük yaşlı bir arkadaş olduğun belli.
Dostum, yaptığının yanlış olduğunu bil yaparken, bunu yap en azından.
Ya zaten aramızdaki çoğu kişi pahalı oyunları korsan kullanıyor, buna ben de dahilim ama gidip bunu savunmuyoruz veya yaptığımız bu şeye başka bir ad takıp savunmuyoruz. Lütfen biraz mantıklı olun Allah rızası için. Bir ürün yapılıyor ve bunun kopyasını beleşe anonim kişiler dağıtıyor. Bunu sen ne kadar da anlatsan haklı olamazsın yani her şeyi geçtim dini açıdan da haklı olamayız. Lütfen yapmayın ya, böyle açılan kaçıncı konu bu.
Aynen öyle, nadiren ben de korsan kullanıyorum ama yanlış olduğunu kabul ediyorum. Sorun kabul etmeyip bir de bunu savunanlarda.

Ne demek olmayan almaz ya? Benim eğlenmeye hakkım yok mu? Sırf oyunun yapımcıları yabancı ve Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmıyorlar diye ben bu oyunu alamayıp oynayamayacak mıyım? Madem bizi çok düşünüyorlar Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapsınlar. Yoksa ben oyunun değerinin 5-6 katının üstünü veremem. Vermemek de en doğal hakkım. Ülkenin durumu zaten ortada, bir de yurtdışında 50 dolara satılan oyuna ben 420 TL mi vereceğim? Android'den yazıyorsun zaten, olayı bilmeyen küçük yaşlı bir arkadaş olduğun belli.

Veremiyorsan oynamaya hakkın yok. Bir yoksul lüks bir lokantaya girdiğinde "senin paran yok sen bedava ye" demiyor. Hem hangi oyun PC de 420TL ben bulamadım. En pahalısı RDR2 300 lira ki o bile indirimde 200'e düştü bugün. Boş sıkıyorsun.

Dostum, yaptığının yanlış olduğunu bil yaparken, bunu yap en azından.
Tamam sen git yabancıların 80 dolara aldığı (onlarda 80 TL'ye denk sen şimdi bunu da bilmiyorsundur) FIFA 21 Ultimate'i 560 TL'ye satın al. 80 dolarlık oyunu 7 kat fazla fiyatına alınca 560 TL'ye 80 TL'lik oyun zevki yaşarsın. Dünyanın en zengini olsam bile bu fiyatlandırmalarda orijinalinin 10 lira fazlasını vermem. Senin gibi olay çerçevesinden aşırı uzak hayatında bir kere bile oyun satın almamış mobilciler anlamaz zaten.
Veremiyorsan oynamaya hakkın yok. Bir yoksul lüks bir lokantaya girdiğinde "senin paran yok sen bedava ye" demiyor. Hem hangi oyun PC de 420TL ben bulamadım. En pahalısı RDR2 300 lira ki o bile indirimde 200'e düştü bugün. Boş sıkıyorsun.
FIFA 21. Boş sıkıyormuşum :D Sen önce bir araştır sonra millete akıl ver. Hatta FIFA 21 Ultimate'i yukarıda da belirttiğim gibi yabancılar 80 dolara alabiliyorken biz 560 TL'ye alabiliyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı