Korsan oyun oynarken zevk alamamak

Oyun oynamıyor diye ölecek mi adam? Cidden saçmalıyorsunuz. Parası olmayanlar için ücretsiz oyunlar da var ayrıca. Hırsızlık yapmasına gerek yok. Mesela ben paramı azar azar biriktiriyorum param birikince alıyorum oyunumu oynuyorum. Olması gereken bu zaten. Parayı biriktirirken de başka bir oyunu oynuyorum.

Boş yere para harcamazsam zevk alamıyorum diyosun yani.

EA'in FIFA ve BF1 dışında kaç oyununda Türkçe var?

Sen bence korsan oynayıp kapitalizm kölesi olduğun hatırlayınca pişman oldun ve para ile aldın, ve gelmiş burada vicdanını temiz tutmaya çalışıyorsun, kimsenin ne şartlarda yaşadığını bilmiyorsun, durumu olan zaten alır, çocuk yaşta olduğunu düşünüyorum çok takma sen bu konuları durumun olduğunda al oyununu.

10-15 saatlik oynama süresiyle biten ve 2.ye oynama isteği barındırmayan oyunlar benim ilgimi çekmiyor. Verdiğin paraya, indirip kurduğuna değmiyor bana göre. İlgimi çekseydi eğer 300-500 lira vermek yerine kesinlikle korsanını indirip oynar sonra da silerdim.

Beni korsan bir oyuncu algilamamanizi istedigimden butun oyunlari Steam'den aldigimi belirteyim. Korsan oynayanlara hirsiz damgasi vurmak sacmalik. E su anda sadece kutulu versiyonu olan ve kol gibi bir fiyat isteyen oyunlara ne yapacagiz? Ornek vermek gerekirse transformers oyunlari, hiçbir dijital magaza da yok. CD'sini alabilirsin ama 10 birim verecegine 30 birim vermek zorunda kalacaksin. Bu tur durumlarda korsan son care oluyor.

Korsan>orijinal oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…