Korsan oyuna karşı olup yazılımları korsan kullanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki bende sevdiysem ve bütçem varsa alıyorum oyunu, ama korsan kullananların üstüne bu kadar gidip pahalı yazılımları korsan kullandığını unutan arkadaşlara lafım.

Evet burada bir ikiyuzluluk var. Lisans ucreti neyse verin, alin oyle kullanin. Eger o isten para kazaniyorsaniz hele, kullandiginiz arac ve gerekcelere gerekli lisans parasi vermemek bildigin emek hirsizligi.

Ayrica ben oyunlara pre-order yapan kitleyi elestiriyorum. Bu insanlar, oyunlarin reklamlarina aldanip onden siparis veriyorlar; bu kitlenin varligi sebebiyle oyunlar tamamlanmadan bugli sekilde piyasaya suruluyor, nasil olsa parasini her turlu aliyoruz hesabi. Pre-order yapmayin. Bekleyin, gorun; oyle satin alin.

Bizim okuldaki bilgisayarlarda bile korsan kullanılıyor varlıklı bir okul bide, senin dediğin linkte büyük ihtimal aylık versiyonlar. Şuan stajda olduğum için açamıyorum meb internet'i açmıyor

Bizim okuldaki bilgisayarlarda bile korsan kullanılıyor varlıklı bir okul bide, senin dediğin linkte büyük ihtimal aylık versiyonlar. Şuan stajda olduğum için açamıyorum meb internet'i açmıyor
OEM ürünün ne olduğunu gerçekten bilmiyor musun? Araştırmanı tavsiye ederim. Evet burada bir çok insan korsan kullandığı halde kullananları yargılıyor bu doğrudur. Ama bir çoğu oyunları orijinal kullanıyor çünkü oyunu çıktığı gibi almıyor ve indirimleri bekliyor. Bahsettiğimiz kesim dışında olan insanlar zaten kendini biliyor ama bu konu ile ilgili çok konu var.

OEM ürünün ne olduğunu gerçekten bilmiyor musun? .
Yok OEM'i Okumamışım direkt linke odaklandığım için. Ne olduğunu biliyorum ama bu forumdaki neredeyse herkes kasasını parça parça alıyor yanında windows gelmediği için windowsa da para yetmiyor ve birçok kişi cracklıyor

Para kazanmadığım halde Adobe uygulamalarını kullanmam gerekiyor eğitimim için. Senelik 1700 TL gibi bir ücret çıkıyor. İnsaflı davransalar kesinlikle bunu da satın alırım ama sadece kurumsal bakıyorlar olaylara. Daha önceden dediğim gibi diğer bütün uygulamalarım ve oyunlarım lisanslı. İstek listem sayesinde bütçe oluştukça oyunları düzenli olarak satın alıyorum. Bu program benim için ilginç bir istisna.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…