Bizim okuldaki bilgisayarlarda bile korsan kullanılıyor varlıklı bir okul bide, senin dediğin linkte büyük ihtimal aylık versiyonlar. Şuan stajda olduğum için açamıyorum meb internet'i açmıyorBu arada bilmeden atmayın. Kutulu Windows pahalı olabilir ama OEM ürünün nesi pahalı? Burada herkes OEM olarak Windows'u orijinal kullanıyor. Linki bırakıyorum aşağı, değerlendirin.
Windows 10 Professional Satın Al, PRO| 95% İndirim - DurmaPLAY
Bizim okuldaki bilgisayarlarda bile korsan kullanılıyor varlıklı bir okul bide, senin dediğin linkte büyük ihtimal aylık versiyonlar. Şuan stajda olduğum için açamıyorum meb internet'i açmıyor
Yok OEM'i Okumamışım direkt linke odaklandığım için. Ne olduğunu biliyorum ama bu forumdaki neredeyse herkes kasasını parça parça alıyor yanında windows gelmediği için windowsa da para yetmiyor ve birçok kişi cracklıyorOEM ürünün ne olduğunu gerçekten bilmiyor musun? .
Birçoğumuz Windows, Photoshop vb. gibi programları korsan kullanıyoruz.
Param olsa da ben alsammAdobe'ye her ay 146 TL ödüyoruz![]()
Haklısınız gayet uçuk fiyatları eğitiminiz içinse problem değil bence ileride kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz zaman alırsınızPara kazanmadığım halde Adobe uygulamalarını kullanmam gerekiyor eğitimim için. .![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.