Korsan Oyunlarda Steam_api.dll Trojen mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MertDemir

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Meslek
DonanımMeraklısı
Merhabalar. Steam_api dll'ler de virüs çıkıyor. Bunlar trojen mi oluyor ? Steam_api dll'yi silmeli miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç insan orijinal kullanıyor ki. En fazla bir oyun, iki oyun orijinaldir. Geriye kalan 10 oyun korsan. Korsan oyunda her şey olabilir.

Bir orijinal oyun alıp bitirip, yenisini al. Zaten onu bitirene kadar, bütçen yine müsait olur. Bu oyunu yapmak için onca insan çalışıyor. Herkesin hakkıdır para kazanmak.

Katılıyorum. Fakat Maddi Durumum İyi Değil Aylardır Para biriktiriyorum. Oğrenci adamda para kolay bulunmuyor. Para Biriktirip R9 280X Alıcam 600 TL'Si birikti. Eğer şimdi oyun almaya başlarsam 100-150 TL kaybedicem.

O yüzden şu sıralar Korsan kullanmak zorunda kalıyorum. Bazen Playstore-Steam indirim olduğunda alabildiğimi alıyorum. Benim Bilgisayarımda Avira vardı Comodo İnternet Security Premium'a geçtim.

2 Tane Trojen yakaladı. Bilgisayarımda. Kart Bilgileri falan kaydetmiyorum. Zaten Bir Kartla işlem yapacağım zaman sistemi tam tarattırma yapıp trojeni silip öyle giriş yapıyorum. Onuyacağım zaman crack yeniden indiriyorum. Böyle sorun olur mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı