Korsan program indirmemelisiniz

Gönül ister ki dolar euro düşsün yükselmesin ucuza oyun alalım ucuza program alalım ama olmuyor işte başımızda ki reis denen şahıs maalesef ekonomi diye bir şey bırakmadı. Arkadaşında üstüne çok gidilmiş arkadaş sadece uyarmış arkadaşlar virüslü dosya indirmeyin demiş yani sizin iyiliğinizi istemiş.

Full programlar indir.

Bunlar da artık 65 yaşındaki Facebook amcalarının ya da eline tablet tutturulmuş 8 yaşında çocukların gireceği siteler. Technopat gibi bir siteden o kitleye seslenemezsin.

O grubun da birisi umutsuz vaka, diğeri de virüs yiye yiye tecrübe kazanacak. 1000 kere söylesen de faydası olmaz.

Sonunda beni anlayan biri. Çok teşekkürler.

Arkadaşında üstüne çok gidilmiş arkadaş sadece uyarmış arkadaşlar virüslü dosya indirmeyin demiş yani sizin iyiliğinizi istemiş.

Korsan dosya indirmeyin demiş. Virüslü dosya indirmeyin dememiş.

Euro ve dolar düşükken de korsancıydık alayımız. Çünkü Steam'den aynı bugünkü gibi alışveriş yapabiliyordun TL değerli olduğu için. 60 dolarlık oyun 40 dolara geliyordu en fazla. Steam öncesinde zaten orijinal oyunu parasıyla bile bulamıyordun sokakta tezgahlardan alıyordun. Yazılımlar da keza aynı şekil.

Ekonomi kalmadığı için sizler 2-3 sene boyunca 3-5 dolara oyunlar alabildiniz. Burada bir çizgi çekmek gerekiyor. Ben ilk kez 2000'li yılların başında PC sahibi olduysam hiç öyle "ovv oyunlar bedava resmen" bir döneme rast gelmedim son 2-3 sene dışında. O da doğal olarak kısa sürdü.

Korsan dosya indirmeyin demiş. Virüslü dosya indirmeyin dememiş.
Hocam dediğim gibi gönül ister ki euro dolar düşük seviyede olsun paramızın değeri olsun ucuza alalım korsana itmesinler bizi ama malum reis denen şahıs ekonomiyi batırdı. Hocam arkadaş uyarıyor iyiliğimizi istiyor dikkatlı olun virüs olabilir diyor.

Ben korsancilara sonuna kadar hak veriyorum, bu manavdan muz calmak gibi bir şey degil. Sen zaten ekonomin yuzunden bu adamlarin bir musterisi degilsin ve bu yuzden oyunu korsan olarak edinmen adamlara bir şey kaybettirmiyor. Eger oyunu parayla almaktan baska alternatifin olmasa oyunu alir miydin bu onemli. Eger maddi durumun iyi ve oyununu satin almak istedigin publisher/studio'ya deger veriyorsan al ama cidden bu oyun sektorune baglanan para cok yanlış ellere gidiyor.

Aynen hocam oyun tarafında gerçekten işini iyi yapan insanlar olmasa durumumuz vahimdi.

Full programlar indir virüslü mü

Ayrıca CCleaner zaten virüs ki youtube da birsürü videosu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…