- Makaleler
- 1
www.UmUcretsizbesbedavatamfulloyunprogramindir.com zaten sitenin adi yeter oradan bir sey indirmemem icin.
Full programlar indir.
Gönül ister ki dolar euro düşsün yükselmesin ucuza oyun alalım ucuza program alalım ama olmuyor işte başımızda ki reis denen şahıs maalesef ekonomi diye bir şey bırakmadı. Arkadaşında üstüne çok gidilmiş arkadaş sadece uyarmış arkadaşlar virüslü dosya indirmeyin demiş yani sizin iyiliğinizi istemiş.
Arkadaşında üstüne çok gidilmiş arkadaş sadece uyarmış arkadaşlar virüslü dosya indirmeyin demiş yani sizin iyiliğinizi istemiş.
Gönül ister ki dolar euro düşsün yükselmesin ucuza oyun alalım ucuza program alalım ama olmuyor işte başımızda ki reis denen şahıs maalesef ekonomi diye bir şey bırakmadı. Arkadaşında üstüne çok gidilmiş arkadaş sadece uyarmış arkadaşlar virüslü dosya indirmeyin demiş yani sizin iyiliğinizi istemiş.
Hocam dediğim gibi gönül ister ki euro dolar düşük seviyede olsun paramızın değeri olsun ucuza alalım korsana itmesinler bizi ama malum reis denen şahıs ekonomiyi batırdı. Hocam arkadaş uyarıyor iyiliğimizi istiyor dikkatlı olun virüs olabilir diyor.Korsan dosya indirmeyin demiş. Virüslü dosya indirmeyin dememiş.
Ben korsancilara sonuna kadar hak veriyorum, bu manavdan muz calmak gibi bir şey degil. Sen zaten ekonomin yuzunden bu adamlarin bir musterisi degilsin ve bu yuzden oyunu korsan olarak edinmen adamlara bir şey kaybettirmiyor. Eger oyunu parayla almaktan baska alternatifin olmasa oyunu alir miydin bu onemli. Eger maddi durumun iyi ve oyununu satin almak istedigin publisher/studio'ya deger veriyorsan al ama cidden bu oyun sektorune baglanan para cok yanlış ellere gidiyor.
Arkadaşlar merhaba, bu yazıları korsan uygulama kullanmak isteyenler için yazıyorum. Eğer bilgisayarınızın iyiliğini düşünüyorsanız asla korsan uygulama kullanmayın. Bunu örneklerle anlatacağım:
Herkesin bildiği Full uygulamalar indir diye bir site var (siz hangi site olduğunu az çok anladınız).
YouTube'da gördüğüm bir video sonucu:
Linki budur isteyenler izleyebilir.
Bu sitede bulunan CCleaner adlı programı indirdim:
Gördüğünüz üzere 1 tane setup dosyası ve 1 tane patch adlı dosya var ki bu dosya uygulamamızı kullanmamız için gereken patch uygulaması ki sıkıntı burada başlıyor.
Eki Görüntüle 2054897
Ccsetup619 adlı dosyayı VirusTotal'de tarattım fakat hiçbir sıkıntı yoktu.
Patch dosyasını RAR'dan çıkartıp tarattığımda ise korsanın gerçek yüzüyle karşılaştım:
Eki Görüntüle 2054901
Gördüğünüz üzere korsanın gerçek yüzü buradan belli oluyor. Korsan uygulamayı bilgisayarınız sağlığı için kullanmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.