Korsan Program Kullandığım için Pişmanlık Duyuyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ateist olarak ben gerek vicdan, gerek ahlak anlayışıma ters olduğu için korsan kullanmıyorum. Güya ahlak abidesi müslüman arkadaşlarımız korsan kullanarak bu hırsızlığa ortak oluyorlar. Evet, bu bildiğiniz hırsızlıktır. Korsan kullanan insanlar da hırsızdır. Sizin ahlak ve vicdan anlayışınıza uyuyorsa denecek bir şey yok. Paramız yok bahane değil. Paran yoksa bilgisayar oyunlarıyla işin ne? İnanılmaz indirimler oluyor takip etseniz, çok uygun fiyata sahip olabileceksiniz. Ama dediğim gibi bir yerde vicdan ve ahlak meselesi. @Silinen üye kardeşime helal olsun. Bence öncelikle eskiden korsan oynadığın oyunları orjinal alarak borcunu ödemelisin (y)
Kimsenin ahlaki değerlerini ve çeşitli durumlar üzerindeki doğrularını katılmadığını ya da sizin gibi düşünmediği için aşağılama hakkına sahip değilsiniz. Sizin yaptığınız oyuna para vermek aptalliktir demekten farklı değil. İnsanların inançlarını bu duruma karistirmamalisiniz.

Konuyla alakası ne de gelip yazıyorsun? Azıcık saygınız olsun sizin dininizden olmayanlara.
Burada arkadaş saygısızlık etmemiş, saygısızlık yapan ve müslümanlara çamur atan kişi Fair Farjad adlı kullanıcıdır. İnanç ile alakası olmayan bir konuda "ben ateistim, ama sözde ahlak abidesi müslümanlar..." diye başlayıp sonrasında müslümanlara çamur atıyor. Asıl bu arkadaşın yaptığı saygısızlıktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan film izlemenin, korsan oyun oynamanın kısacası korsan olan her şeyin ahlaksızlık ve emek hırsızlığı olduğunu düşünüyorum. Oradaki o sözüm sözde kendini çok ahlaklı sanıp, biz ateistlere laf atan ama ahlaksızlığın büyüğünü kendisi yapan arkadaşlara idi. Amacım korsanın her türlüsünün ahlaksızlık olduğuna dikkat çekmekti. Başardım sanırım. (y)

Korsan film izlemenin, korsan oyun oynamanın kısacası korsan olan her şeyin ahlaksızlık ve emek hırsızlığı olduğunu düşünüyorum. Oradaki o sözüm sözde kendini çok ahlaklı sanıp, biz ateistlere laf atan ama ahlaksızlığın büyüğünü kendisi yapan arkadaşlara idi. Amacım korsanın her türlüsünün ahlaksızlık olduğuna dikkat çekmekti. Başardım sanırım. (y)
Eğer amacın korsun ürünlerle olsaydı emin ol dini araya katma ihtiyacı duymazdın.

Konu araya dini kavgalar girdiği için kapatılmış, ilgili arkadaşlara ceza verilmiştir.

Ayrıca bundan sonra DİN ile ilgili bir kargaşada her iki tarafta en az 1 hafta, tartışmanın boyutuna göre Spam-O-Matic ile banlanacak kadar ceza alabilir. Orijinal oyun almak eğer size göre saçmalıksa almazsınız olur biter. Herkes kendi fikrince yaşıyor zira (başka dini kabullenmiş arkadaşlar lütfen ters tepki yapmasın zira kendi inancıma göre konuşuyorum) yaratan olan Allah C.C. bizlere akıl vermiş. Biz bu aklı hangi yöne çekersek bu bedende oraya gidecektir. Tabi kıyametten sonra toplandığımızda herkes kendi yaptıklarına göre tartılacak. Eğer bir şahıs ben Müslüman'ım diyorsa kullandığı çoğu şeyde onlara göre bir kafirin de olsa emeğinin var olduğunu bilmesini ve ona inancı gereği emeğinin karşılığını vermesi gerekir diyerek sözümü ve konuyu noktalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı