Evet hocam haklısınız.Normalde bu işte crack muhabbetine falan girmem ama oyuna 2 yıldır zam bekleniyordu zaten 100 liraya düştü, zam geldi zamdan sonra çeşitli fırsatlarla yine uyguna geldi onların hiçbirinden yararlanmayıp şimdi korsan indirmek,neyse banane
Bence asıl olay hata fotosunun olmaması hala.Normalde bu işte crack muhabbetine falan girmem ama oyuna 2 yıldır zam bekleniyordu zaten 100 liraya düştü, zam geldi zamdan sonra çeşitli fırsatlarla yine uyguna geldi onların hiçbirinden yararlanmayıp şimdi korsan indirmek,neyse banane
Yazık gerçekten olabilir paran olmayabilir anlıyorum ya o kadar indirme düştü o kadar fırsat geldi 100 liraya kadar düştü geçenlerde 350TL oldu 1 gün çalışsan yevmiye usulü yine kazanırsın o parayı gerçekten yazık paranız olsa da korsan alacaksınız hırsızlık bu ya vallahi bir yazılımcı olarak emek hırsızlığının hakkı ödenmez diye düşünüyorum gerçekten bir de insanlar yardımcı olmaya falan çalışıyor yazık arkadaşım sana da yazık.
Aga RDR2 kaldıran PC'si var ve parasi mı yok?
Yersiz bi yorum, ağam farklı siteler yada tanınan varsa onlardan indirip deneyebilirsin yada hesap alıp offline durumu varsa onuda deneyebilirsinYazık gerçekten olabilir paran olmayabilir anlıyorum ya o kadar indirme düştü o kadar fırsat geldi 100 liraya kadar düştü geçenlerde 350TL oldu 1 gün çalışsan yevmiye usulü yine kazanırsın o parayı gerçekten yazık paranız olsa da korsan alacaksınız hırsızlık bu ya vallahi bir yazılımcı olarak emek hırsızlığının hakkı ödenmez diye düşünüyorum gerçekten bir de insanlar yardımcı olmaya falan çalışıyor yazık arkadaşım sana da yazık.
Önce oyunu beğenip beğenmeyeceğinden emin olup sonra satın almak istemiş olabilir.Yazık gerçekten olabilir paran olmayabilir anlıyorum ya o kadar indirme düştü o kadar fırsat geldi 100 liraya kadar düştü geçenlerde 350TL oldu 1 gün çalışsan yevmiye usulü yine kazanırsın o parayı gerçekten yazık paranız olsa da korsan alacaksınız hırsızlık bu ya vallahi bir yazılımcı olarak emek hırsızlığının hakkı ödenmez diye düşünüyorum gerçekten bir de insanlar yardımcı olmaya falan çalışıyor yazık arkadaşım sana da yazık.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.