Korsan RDR 2 kurulum ekranında kalıyor

Normalde bu işte crack muhabbetine falan girmem ama oyuna 2 yıldır zam bekleniyordu zaten 100 liraya düştü, zam geldi zamdan sonra çeşitli fırsatlarla yine uyguna geldi onların hiçbirinden yararlanmayıp şimdi korsan indirmek,neyse banane

Normalde bu işte crack muhabbetine falan girmem ama oyuna 2 yıldır zam bekleniyordu zaten 100 liraya düştü, zam geldi zamdan sonra çeşitli fırsatlarla yine uyguna geldi onların hiçbirinden yararlanmayıp şimdi korsan indirmek,neyse banane
Bence asıl olay hata fotosunun olmaması hala.

Yazık gerçekten olabilir paran olmayabilir anlıyorum ya o kadar indirme düştü o kadar fırsat geldi 100 liraya kadar düştü geçenlerde 350TL oldu 1 gün çalışsan yevmiye usulü yine kazanırsın o parayı gerçekten yazık paranız olsa da korsan alacaksınız hırsızlık bu ya vallahi bir yazılımcı olarak emek hırsızlığının hakkı ödenmez diye düşünüyorum gerçekten bir de insanlar yardımcı olmaya falan çalışıyor yazık arkadaşım sana da yazık.

Yazık gerçekten olabilir paran olmayabilir anlıyorum ya o kadar indirme düştü o kadar fırsat geldi 100 liraya kadar düştü geçenlerde 350TL oldu 1 gün çalışsan yevmiye usulü yine kazanırsın o parayı gerçekten yazık paranız olsa da korsan alacaksınız hırsızlık bu ya vallahi bir yazılımcı olarak emek hırsızlığının hakkı ödenmez diye düşünüyorum gerçekten bir de insanlar yardımcı olmaya falan çalışıyor yazık arkadaşım sana da yazık.

Aga RDR2 kaldıran PC'si var ve parasi mı yok?

Aga RDR2 kaldıran PC'si var ve parasi mı yok?

Parayı belki zar zor toparlamıştır? RDR 2 Max grafikler de iyi bir ekran kartı istiyor. Ortalama bir ekran kartı ile de düşük-orta arası oynanabilir? Benim de bilgisayarım RDR 2 kaldırıyor hatta hesabımda var. Ancak artık oyunlara yüklü miktarlar veremiyorum. Oynama o zaman diyeceksin biliyorum. E ne yapalım hocam aynı oyunu 1000 defa mı bitirelim. Şimdi çıkan oyunların hepsi 1K'den satışa sunuluyor. İllaki Türkiye'de herkes böyle giderse korsan kullanacak hep. Siz şimdi kalkıp cidden 1K vermek ister misiniz birkaç saatlik oyuna? Bence korsan oyunculara kızacağınıza başka kişilere kızın.

Yersiz bi yorum, ağam farklı siteler yada tanınan varsa onlardan indirip deneyebilirsin yada hesap alıp offline durumu varsa onuda deneyebilirsin

Önce oyunu beğenip beğenmeyeceğinden emin olup sonra satın almak istemiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı