Korsan Windows 10 kullanmanın zararları var mı?

Technopat olarak korsana destek vermiyoruz. Temiz kurulum yaparsanız korsan kullanım gitmiş olur. Zararlarından bahsedersek Windows güncelleştirmeleri alamazsınız. Bu da güvenlik açıklarına sebep olur. Belki bugün bulaşmaz ama ileride bulaşma ihtimali yüksek.
Üstte de yazdığım gibi ben KMSpico'lu Windows'ta sorunsuzca güncellemeleri alabiliyordum. Ayrıca formata falan da gerek yok. KMSpico olsaydı format önerilebilirdi fakat burada sadece Windows'un dahili Slmgr aracı kullanılıyor. O yüzden hiçbir şekilde riski falan da yok. Eğer şüpheleniyorsanız Kaspersky Internet Security ile tam tarama yapabilirsiniz ancak formata hiç gerek yok.

Ek olarak o anahtarı sil, yasal sıkıntısı var. slmgr/ipk W269N ile başlayanın sadece keyini sil.
Ve XXXXX yap.

Güncellenebiliyor bazen bu kesin değil.
Yasal sıkıntı derken ve bunu nasıl yapacağım?

Cevap veren herkese teşekkürler. Zaten ilerleyen zamanlarda format atıp 20TL'ye bir key alıp temiz kurulum yapabilirim. Kısa vadede sıkıntı çıkarmayacaksa benim için yeterli.

Merhabalar ben yeni bir PC topladım. Windows'u Technopat'ın gösterdiği gibi Windows 10 USB hazırlayarak indirdim. Fakat etkinleştirmeyi şu kodları yönetici cmd'ye sırayla girerek yaptım. " slmgr /ipk " " slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX " " slmgr /skms kms8.msguides.com " " slmgr /ato ". Bu şekilde etkinleştirme yaptım ve çalıştı.
Bu şekilde yaptığım etkinleştirmenin bilgisayarıma ve bilgisayardaki bilgilere bir zararı olur mu?
Zararlıysa bu Windows 10'u nasıl silebilirim?
Şunu da ekleyeyim, Malwarebytes ile taratmama rağmen hiçbir virüs bulunamadı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben yaptım bir sıkıntı çıkmadı daha.

Yasal sıkıntı derken ve bunu nasıl yapacağım?

Cevap veren herkese teşekkürler. Zaten ilerleyen zamanlarda format atıp 20TL'ye bir key alıp temiz kurulum yapabilirim. Kısa vadede sıkıntı çıkarmayacaksa benim için yeterli.
Mesajının sol altında düzenle diye bir yazı olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı