Korsan Windows 7'yi Windows 10'a yükseltmek

Kemal_İnanç

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı topladığım vakit kurulan korsan bir Win7 vardı. Bilgisayar güçlü sayılabilecek 2 yıl öncesinde toplanmış bir bilgisayar.Bu nedenle ben hem korsandan kurtulmak hem de Win 10'a geçiş sağlamak istiyorum.

Ama mümkünse format işlemi değilde driverları ve programları koruyacak şekilde gerçekleştirmek istiyorum. Öğrenci olmam nedeniyle aman aman bir maddi durumum yok, fakat birikim yapabilirim. İnternette satılan Win 10 OEM keyler işime yarar mı (10 TL'lik olanlar)? Yaramıyorsa nasıl bir yol izlenmeli?
Bana bir yol gösterebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı topladığım vakit kurulan korsan bir Win7 vardı. Bilgisayar güçlü sayılabilecek 2 yıl öncesinde toplanmış bir bilgisayar.Bu nedenle ben hem korsandan kurtulmak hem de Win 10'a geçiş sağlamak istiyorum.

Ama mümkünse format işlemi değilde driverları ve programları koruyacak şekilde gerçekleştirmek istiyorum. Öğrenci olmam nedeniyle aman aman bir maddi durumum yok, fakat birikim yapabilirim. İnternette satılan Win 10 OEM keyler işime yarar mı (10 TL'lik olanlar)? Yaramıyorsa nasıl bir yol izlenmeli?
Bana bir yol gösterebilir misiniz?
Dostum korsan yazılımlar sistem dosyalarıyla oynadığını biliyorum. Bu yüzden temiz kurulumu şiddetle öneriyorum. Windows 7 için başka bir etkinleştirme aracı vardı sanırım korsan. Bunlar sistem dosyasıyla oynadığı için temiz kurulum yap gitsin. İnternette satılan OEM lisansından ya da Retail tavsiyemdir alabilirsin fakat satıcının yorumlarına bakın ve güvenli site arayın. Cevabı geç verdim kusuruma bakma.

Cevap için teşekkür ederim win10 temiz kurulum yaptım ve internetten aldığım OEM lisansını girdim.
Her türlü güncellemeyi gerçekleştirerek temiz kurulumu tamamladım.Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı