Korsan Windows 8'i Formatsız Wİndows 8.1'e Yükseltme ?

Evet benim bilgisayarım korsan fakat yükseltebiliyorum ben internetten korsan indirdim Aktivasyon kodu seri numarası falan istemedi direk kurdum güncellemede yapabiliyorum .
Benim 8.1 güncellemesi 3 gb boyutu ile markette gelmişti bi windows marketine bak istersen?

Evet benim bilgisayarım korsan fakat yükseltebiliyorum ben internetten korsan indirdim Aktivasyon kodu seri numarası falan istemedi direk kurdum güncellemede yapabiliyorum .
Benim 8.1 güncellemesi 3 gb boyutu ile markette gelmişti bi windows marketine bak istersen?

Mert Facebook adresini verirmisin kardeşim ekleyeciğim seni.

Windows 8 Mağzasında ne yazık ki yok ya da ben göremedim, biraz daha yardımcı olabilirmisin ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı