Korsan Windows'dan orijinal Windows'a geçiş

Format gibi basit şeyleri 5 dakikada öğrenebilirsin, bilgisayarcılara yoldurma kendini.

Benim bildiğim format bilgisayarı yeniden başlatırken Shift'e basılı tutuyorum. Açılan yerden sorun gider oradan da bu bilgisayarı sıfırla.
Bu yöntem doğru mu?
Bir de bilgisayarcı bana format attığın zaman flash bellek takmazsan bilgisayarın içindeki crackli Windows herhangi bir şey istemeden yükler dedi.
Bilgisayar içindeki crackli Windows da silinmiş olur mu? doğru formattan sonra.

Benim bildiğim format bilgisayarı yeniden başlatırken Shift'e basılı tutuyorum. Açılan yerden sorun gider oradan da bu bilgisayarı sıfırla.
Bu yöntem doğru mu?
Bir de bilgisayarcı bana format attığın zaman flash bellek takmazsan bilgisayarın içindeki crackli Windows herhangi bir şey istemeden yükler dedi.
Bilgisayar içindeki crackli Windows da silinmiş olur mu? doğru formattan sonra.

Hayır o format değil, sıfırlama farklı bir olay. Bu videoyu izlersen tüm soru işaretlerini siler diye düşnüüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır o format değil, sıfırlama farklı bir olay. Bu videoyu izlersen tüm soru işaretlerini siler diye düşnüüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim herkese beni bilgilendirdiniz, yardım ettiniz çok sağ olun.
Format atıp OEM key alıp orijinal Windows kuracağım.

Arkadaşlar merhaba korsan Windows 10 Pro kullanıyorum. Orijinal Windows almak istiyorum orijinal Windows'a geçerken ne yapmalıyım format vs gerekiyor mu?
Orijinal Windows 10 alsam Windows 11'e ücretsiz yükseltir mi?

Bir de Windows key ve kutu da Windows var internette aradaki fiyat farkı çok, keyler 30-40 TL'lerden başlıyor. Kutulu olan Windows 11'ler 3.000 lira civarlarında arasındaki farklar neler hangisini almak mantıklı.

Not: Oyun oynamak için kullanacağım Windows 11 Home mu yoksa Windows 11 Pro mu?

Kutuluya hiç gerek yok. Kutuludan ziyade 3000TL vermeye bence gerek yok ama size kalmış. Format attıktan sonra aldığınız yeni lisansı girerseniz daha temiz olmuş olur. Windows 10 lisansı alıp Windows 11'e geçince Windows 11 aktifleşmiş olur yani problem olmaz. Home ve Pro tercihi size kalmış ben Home öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı