[Korsan] Witcher 3 oyundan atma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Küheylan58

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Witcher 3 oynarken bazı yerlerde sürekli oyundan atıyor. Ben oyunu ilk kurmamda v1.31 sürümünü kurmuştum. Onda ilk 20 dk da bir yerde takılıp oyundan atıyordu. Ben de v1.32 kurdum. Onda ilk 4-5 saatte bir sorun olmadı ama 5 saatlerde gene bir sahnede takılıp, oyundan atmaya başladı. ne yaptıysam olmuyor arkadaşlar.
Not: Oyunu daha önce Windows 7'de oynamıştım sorun gene vardı bende Windows 10 attım ve sorun hala devam ediyor.
Sistem:
AMD Phenom X4 945 3.6 GHz.
Gigabyte GTX 750 Ti OC.
Kingston 4+4 1333 MHz RAM.
500 GB+320 GB HDD.

Oyunun orjinal olmasıyla falan bir ilgisi yok. Benim oyunum da orjinal, hiçbir mod kurulu değil ama yüklenme ekranlarında nadiren de olsa oyundan atıyor. Çözümü ben de bulabilmiş değilim. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Oyunun orjinal olmasıyla falan bir ilgisi yok. Benim oyunum da orjinal, hiçbir mod kurulu değil ama yüklenme ekranlarında nadiren de olsa oyundan atıyor. Çözümü ben de bulabilmiş değilim. Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Korsana destek vermediğimiz için soruyorum. Sizinki orijinal ise konu açın yardımcı olalım.

İndirimde 18 TL'ye düşüyor, orijinal alın. Yine sorun yaşarsanız tekrar konu açın. Korsana destek vermiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı