Korsan yazılım kullanmanın cezası hapis değil mi?

Hocam işin büyümediği sürece ,hapise kadar varacağını sanmam.

Hayır hocam Steam sürümüne kıyasla daha az bug sorunu yaşayacaksın (internette Steam oynayanlar hep çok buglu demiş, korsan oynadım bir bug yoktu).

Aynı zamanda Steam sürümü Online oynanmıyor korsan da Steam versiyon da yüklü bende.

2 liralık, indirimde 1.50 TL olan bir oyunu korsan indirmeye çalışanlar var ülkede. Hadi anlarım 300 TL'ye paran yetmez de buna da mı yetmiyor arkadaş.
@yigidyum

Ben şu ana kadar hiç dijital oyun almadım. Dün Steam'de sevdiğim bir oyun indirme girdiği için aldım şu an kendimi çok rahat, keyifli hissediyorum.

Ben bunun paranın miktarı ile pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ailesi izin vermiyor olabilir. Kredi kartı yüzünden falan.
Benimde 2.5 sene öncesine kadar ailem izin vermiyordu. Minecraft'ın 4 sene demosunu oynamak zorunda kaldım. Sonra İninal, Papara gibi kartların olduğunu öğrenince anca öyle Minecraft'ı alabildim. Karta para yatırıp alabilir.

Bazı aileler o tarz İninal, Papara gibi kartlara da izin vermeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…