Korsan yazılım/oyun kullanmak

Bunu kur ve kaldırma sistemden.

 
Adobe setini korsan kullanıyorum, herhangi bir zararını görmedim. Korsan kullanmamın sebebi ayda yılda denk gelirse açıp fotolarda ufak düzenleme yapıyorum. Aktif kullandığım bir uygulama olsa kesinlikle orijinal alırdım. Tabi aylık çektiği için almam mümkün değil maalesef.
 
İşin komik tarafı ise okulumda laboratuvarlarda windows dahil tüm programların korsan kullanılması. Bilgi işleme gidip lisans istediğimde hepsinin korsan olduğunu istersem laptop getirirsem bana programı yükleyebilceğini söylemişti. Bence üniversiteler bu konu üzerinde durmalı ve öğrencileri için lisans sağlamalı. Bu çok zor değil, çalıştığım bir 20 kişilik öğrenci projesinde solidworks bize sponsor oldu ve lisans verdi. Öğrenci halimizle mail yoluyla iletişim kurup lisans alabiliyorsak. Bunu üniversitelerimiz neden yapamıyor anlamıyorum açıkçası.
 
Sanırım Crack kullanmak zorunda kalacağım. Crack kullanırken tavsiye ettiğiniz güvenlik önlemleri var mıdır? Örneğin sistemdeki ağımı dinleyen tarayıcılar ve izin verdiğim uygulamlar dışında farklı internet bağlantısını izleyip uyarı veren bir program var mıdır? Yada Windows Defender dışında ücretsiz bir önlem?
Avast baya iyi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı