Korsana karşı olmak

Hocam kullanmıyorsanız kullanmayın. Adam soru sormuş siz altına bunu yazınca olmuyor o da biliyor korsan doğru değil ama adamının parası yok bir oyuna 700 TL veremiyor zar zor aldığı PC ile zaten genelde oynadığı LoL CS gibi Free to play oyunlardan kafayı kaldırıp, hikayeli bir oyuna bakmaya çalışsa şak diye 500 TL'yi görüp kaçıyor. Denemek istiyor. Ben de kullanmıyorum korsan ama herkes bizim gibi değil. Bunu kabul etmemiz lazım. Daha doğrusu adamın normal bir şekilde yapacak imkanı yok.

Ben de bir oyuna bir haftada 500 TL veremem. Ama iki ay biriktiririm öyle alırım. Az sabır öğrenmiş olur hem.

Size eksi verenlere 1 yıl ban mı atsınlar diye açtınız bu konuyu? Korsana karşı olma konuları artık tamamen duyar kasmaktan başka bir şey değil.

Bu kadar eksi aldığıma şaşırdım ve forumda bu kadar çok korsanı seven var mı diye açtım.
The LST Of Us Part 2 dışında hiçbir oyuna 500TL vermem. Belki Cyberpunk.

Oyunu almak isteyenler için dedim.

Bazı programların alternatifleri olsa da bazılarının alternatifleri yok. Bu dönem MATLAB kullanmam gerekiyor, ama üniversitem lisans almamış. Mecburen korsan kullanacağım, 1 dönem için 60$ lisans parası veremem. Aynı şekilde oyun fiyatları da artıyor, birçok oyun 250₺ olsa da önümüzdeki seneden itibaren 500₺'ye dayanacak. Ya 2 yıl bekleyip oynayacağız, ya da korsan oynayıp indirimde satın alacağız, ki böyle yaptığım oyunlar oldu. Nefret etsem de korsan kullanmaya mecbur kalacağız.

Ben de bir oyuna bir haftada 500 TL veremem. Ama iki ay biriktiririm öyle alırım. Az sabır öğrenmiş olur hem.

Bence hiç para kazanmamışsın, ev geçindirmemişsin ki 500 lirayı bir oyuna veririm diyorsun. Şahsi düşüncem bu yönde. Zaten 500 lirayı hak eden 1 tane oyun yok piyasada.

O sizin tercihiniz zaten karışamam ama ülkenin durumunda hak da veriyorum. Ama ben 2 yıl bekleyip oynamayı tercih ederim. İçim rahat etmez korsan ile.
Bence hiç para kazanmamışsın, ev geçindirmemişsin ki 500 lirayı bir oyuna veririm diyorsun. Şahsi düşüncem bu yönde.

Şahsi düşünceniz beni ilgilendirmez fakat ev geçindirdiğime emin olabilirsiniz.

O sizin tercihiniz zaten karışamam ama ülkenin durumunda hak da veriyorum. Ama ben 2 yıl bekleyip oynamayı tercih ederim. İçim rahat etmez korsan ile.
Beni umursamayıp, önüme ütopik fiyatlar koyan bir firmanın oyununu korsan kullanabilirim, bu benim tepkimdir ve kullanırken rahatsız olmam. Herhangi bir indirimde almaya çalışırım onun haricinde.

Çok uzun süredir korsan bir oyun indirmedim, yıllar oldu diyebilirim fakat ileride belki ne kadar hoşnut olmasam da bu bozulacak. Bildiğiniz zorunda bırakılıyoruz. Ya oyunları bırakacağım ya da korsan kullanmaya tekrardan başlayacağım.

Kesinlikle katılıyorum o kadar uğraş ve emeği çöpe atamazsın ama kusura bakmasınlar da bizde bu karşılığı 500tl ve üstü paralar vererek karşılayamayız çoğumuzun maddi durumu buna el vermiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…