Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranız yoksa Steam'deki bedava oyunları araştırın, Epic Games'teki bedava oyunları araştırın. Gamejolttan oyun beğenin sanki dünyada hiçbir oyun bedava değil de o yüzden korsan kullanıyorsunuz.
Sanane, istediğimiz oyunu oynayamaz mıyız? Biz burada $60 AAA oyunlardan bahsediyoruz.

Para biriktirmek diye bir şey var hani harcamalarından vs. kısıp kenara para koyuyorsun her ay/hafta vs.
Vergi diye bir şey de var. Ben bu oyunları çıktığı gibi oynamak zorundayım ayrıca, benim işim oyun incelemeleri yazmak. Para biriktirmek sandığın kadar basit bir şey değil, yatırım yapmak gerekki birikim yapasın, o senin yaptığın ufak birimler hayattaki acil durumlara gidecek.

Gidip evinizde yemek olup dışardan tavuk döner yemek yerine paranızı biriktirip indirim kovalayın böyle konuları da açmayın körü körüne.

Yine duyar kasmaya başlamış birileri. Boşverin siz kimin ne dediğini kullanan kullansın ben kullanıyorum. Forumda korsana destek olmamaları da sorun değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…