Korsana neden destek yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü korsan olduğu için olmasın ortada emek hırsızlığı var.

Lütfen birbirinizle sen şunu biliyor musun? Falan diye tartışmayın. Belki şu anda bilgisayarınızda virüs vardır? Nereden biliyorsunuz? Şimdi olmasa bile ileride mutlaka bilgisayarınıza virüs bulaşacaktır.

Benim korsanla işim olmadığı gibi korsanı senin gibi faydalı, sağlıklıdır gibi kanıtlamaya ihtiyacım yok.
Ben kimseye sağlıklıdır demedim, eğer demişsem yazdığım mesajı alıntılayıp bana gönderebilirsen ben de sevinirim. Ben başınıza gelen her sorundan korsan kullanımı sorumlu tutmanıza gıcığım sadece.

Yıllardır korsan kullanıyorum yalan yok, bilgisayarımda anti-virüs programı yok tek bir sorun bile yaşamadım. Eminim şimdi taratsam virüs bile bulamam cihazımda. Buraya konu açılıyor adam DirectX dosyasının eksikliğinden dolayı hata almış, korsan kullanmayın diyorlar. Halbu ki ne alakası var adam kurması gereken kütüphanelerden birisini kurmamış ondan hata alıyor.

Korsan oyunda daha düşük performans alırsın diyenler de cabası, korsan oyunda daha çok kare elde edilen oyunlar bile var bazı DRM korumalarının ağır olmasından kaynaklı olarak.

Bilmeden konuşmayın. Belki şu anda ta rusyadan birileri sizin ne yazdığınızı tık tık alıyor?

@Fatalis Ben yasal demedim zaten, sadece korsan olmadığını söylüyorlar. Yoksa adamın kullanmanı istemediği şeyi kullanıyorsan bu yasal değil elbette. Buradaki fark, satılan bir şeyi almadan kullanmak yerine; başka cihazda çalışması istenmeyen bir şeyi çalıştırmak.

Hoş, ben şahsen tercih etmezdim orası ayrı. Mac ve Apple sevdiğim ekosistemlerden olmadığından ürünlerini tercih etmediğim gibi Mac kullanmak gibi bir isteğim de yok. Olsa da manipüle edip kurmaya açıkçası uğraşmazdım. Kullanana lafım yok, kişisel olarak söylüyorum.

İfadeler: acv
Bilmeden konuşmayın. Belki şu anda ta rusyadan birileri sizin ne yazdığınızı tık tık alıyor?
Windows Defender açık, salak değil herhalde bu kadar basit bir yazılımı fark ederdi sanırım. İstersen kaliteli bir virüs programıyla da taratırım senin için sorun yok. Windows Defender her geçen gün güncelleme alıyor ve gelişiyor, tek başına Defender bile yeterli o tarz basit yazılımları bulmak için.

Ah hocam, ne virüsler var anakarta kadar bulaşıyor ruhunuz bile duymuyor.

Öyle bir şey yok.

Bir önceki arkadaşın virüslü yoruma sen öyle bir şey yok diye cevap veriyorsun. Bu ne demek? Akabinde zararı yok diyorsun. Zaten zararını normal kullanıcılar görebilse zaten olay farklı bir boyuta çıkardı. En basit tema yapımcıları, yazılım yapanlar veya oyun koruma işlemleri yapan veya satışını yapan kişiler bile satırlarca encrypt, şifrelenmiş kodları görebilirsin. Fakat büyük oyunları kıran kişi veya kişiler bu kodları ve gizli çağırma, açma komutları çok farklı herkesin ulaşamayacağı yerlere saklıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…