Koruma demirine ceza yazılabilir mi?

YusufL66

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu koruma demirlerine ceza yazabilirler mi? Böyle bir yasa falan var mı? Allah aşkına çevirmeye girdim, koruma demirinden ceza yazıp bağlayacağız dedi. Neden diye sorduğumda ise bana ruhsata işletmen lazım dedi. Yok proje oluşturacakmışsın da gidip ruhsata işletecekmişsin de... İlk defa duyuyorum ben bunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu koruma demirlerine ceza yazabilirler mi? Böyle bir yasa falan var mı? Allah aşkına çevirmeye girdim, koruma demirinden ceza yazıp bağlayacağız dedi. Neden diye sorduğumda ise bana ruhsata işletmen lazım dedi. Yok proje oluşturacakmışsın da gidip ruhsata işletecekmişsin de... İlk defa duyuyorum ben bunu.

Yazdım dediyse yazmıştır ama yine de pek mümkün olduğunu sanmıyorum hangi madde olduğuda önemli karakola gidip oradaki polislerden bilgi alabilirsin.

Yazar kardeşim bu polisler isterse yazar. araç tadilatı / modifikasyonu diye görür geçirir cezayı bağlar özellikle cage tarzı demirlerde yanlarda full olan arkadada olan. Yapanı görmedim ama internette gördüm. İtiraz eder isen ne olur bilmiyorum sonucu. Normalde yazılmaması lazım ama işte.

Yazdım dediyse yazmıştır ama yine de pek mümkün olduğunu sanmıyorum hangi madde olduğuda önemli karakola gidip oradaki polislerden bilgi alabilirsin.

Yok yazmadı cezayı bir daha görmeyeyim böyle dedi biraz boş boş laflar yaptı saldı.

Yazar kardeşim bu polisler isterse yazar. Araç tadilatı / modifikasyonu diye görür geçirir cezayı bağlar özellikle cage tarzı demirlerde yanlarda full olan arkadada olan. Yapanı görmedim ama internette gördüm. İtiraz eder isen ne olur bilmiyorum sonucu. Normalde yazılmaması lazım ama işte.

Bende yanlarda 3'lü bir de arka da var ama neyse ki yazmadı cezayı ama o kadar para verdim demire ne yapacağım bunu bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı