Çözüldü Koruma Programı Tavsiye

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Merhaba arkadaşlar. Kullandığım bilgisayarı benim dışımda kullananlar da var. Sizden koruma programı tavsiyelerinizi bekliyorum
Korumadan kastım gayriahlaki siteler, kumar v.b siteleri engellemek istiyorum.
Birçok DNS ayarı yaptım (ttnet, yandex). En güvenilir olanlar bile neredeyse hiç bir işe yaramıyor.
İşe yarayan programlar da ücretli. Korsan kullanıp kul hakkına girecek kadar akılsız da değilim :). O yüzden ücretsiz bir uygulama olursa çok iyi olur.
Burası gerçekten önemli olabiliyorsa modemden kökten çözüm yapmak isterim. Yani özel bir koruma programı olarak düşünebilirsiniz. Modemin marka ve modeli tp link TD864W. Önerilerinizi bekliyorum.

Ebeveyn denetimini kullanabilirsin. Hesaplar--> Aile ve diğer kullanıcılar --> Çocuk ekleyin

Modem DNS yapılandırmasına Norton DNS girin.

199.85.126.30
199.85.127.30
Dediklerinizi harfiyen yaptım ve bilgisayarımda işime yaradı teşekkürler. Peki ben bu siteleri bu şekilde modemden köklü kapatabilir miyim @THE_MILLER ? Sonuçta wifi den de istenilen yere girilebiliyor.

Kullanmış olduğun modemin ekstra bir önlemi var mı bilemem. Fakat DNS girmek yeterlidir.
Ayrıca içerik filtrelemeden de p*rn, s*x gibi kelimeleri girerek kelime bazlı yasak getirebilirsin.

TTNET kullanıyorsan da Aile Koruma Şifresi işine yarar. Aile Koruma Şifresi - Kısaca - Türk Telekom Güvenlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı