Korumalı priz bozuldu

Orwin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1 aydır bilgisayar aldım ve tuncmark marka korumalı priz kullanıyordum bu sabah açtığımda sanki böyle elektrik voltaj gibi sesler gelip kapandı tuşuna bastığımda ışığı yanmadı ve çalışmıyor. PSU markam kötü Frisby şu an normal 3'lü priz taktım elektrik kesilince filan sıkıntı olur mu?

Elektrik kesintisi sisteme teknik olarak sisteme zarar vermez. Gerilim dalgalanmaları veya saliselik gidip gelmeler sisteme zarar verebilir. Bu kadar takılmayın. Yeni bir priz alana kadar kafayı takmadan kullanmaya devam edin. Fırtınalı aşırı rüzgarlı havalarda mümkünse sistemi kullanmayın garanti olsun. Bu tür olaylar dışında normal şartlarda gerilim dalgalanmaları ve peş peşe elektrik gidip gelmelerinin yaşanma olasılığı oldukça düşük.

Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1 aydır bilgisayar aldım ve tuncmark marka korumalı priz kullanıyordum bu sabah açtığımda sanki böyle elektrik voltaj gibi sesler gelip kapandı tuşuna bastığımda ışığı yanmadı ve çalışmıyor. PSU markam kötü Frisby şu an normal 3'lü priz taktım elektrik kesilince filan sıkıntı olur mu?

Hiçbir sorun olmaz. Priz ile PSU'nun alakasi bile yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı