Koruyucu ekrana sahip telefon iade edilir mi?

Furkan_00

Hectopat
Arkadaşlar ürünü 5 Aralıkta sipariş verdim. 6 Aralıkta kullanmaya başladım. Hepsiburada üzerinden aldım ve dün koruyucu ekran taktırdım kullanırım diye lakin sanırım dayanamayacağım. Ekran koruyucu kaldırsam iade denesem sıkıntı olur mu sizce? Telefonda Twitter YouTube kullandım öyle çok fazla hırpalamadım fiziksel olarak zaten hiçbir sorunu yok.

Telefon açılıp SIM takılıp sinyal aldıysa iade olmaz hocam bildiğim kadarıyla.
Hocam sim takıldı ama öyle bir durum fazla saçma sanki. Bir kaç yerde daha gördüm sim takılmış iade kabul olmaz diye. Hepsiburada kabul ediyor diye görmüştüm. Koruyucu ekrana dair bir şey bulamadım.

Sökünce bir şey anlaşılmaz ki hocam ne olacak. Zaten aykırı da değildir koruyucu ekran takmak.
Ekranla göndersem geri gelir diyorsunuz. Yakınımda telefoncu yok biraz uzakta kalıyor.

Hocam SIM takıldı ama öyle bir durum fazla saçma sanki. Birkaç yerde daha gördüm SIM takılmış iade kabul olmaz diye. Hepsiburada kabul ediyor diye görmüştüm. Koruyucu ekrana dair bir şey bulamadım.

Ekranla göndersem geri gelir diyorsunuz. Yakınımda telefoncu yok biraz uzakta kalıyor.

Hocam ekran koruyucu kendiniz sökebilirsiniz o mesele değil de SIM takıldıysa iade imkanı yok hocam telefon sinyal almış.

Hocam ekran koruyucu kendiniz sökebilirsiniz o mesele değil de SIM takıldıysa iade imkanı yok hocam telefon sinyal almış.

Yani hocam Hepsiburada kesin iade almam dememiş ama kesin iade alırım da dememiş. Bana çok saçma geldi ben telefonu kullanmadan SIM takmadan nasıl öğreneyim sorunlarını kusurlarını. Yeni telefonu alıp hala eski telefondan mı konuşma düzenlemem lazım. Daha önce telefon iade yapmış arkadaşlar varsa fikirlerini beyan edebilir mi rica etsem. Eğer focevher hocamın dediği gibiyse çok kötü oldu.:(

Hocam SIM takıldı ama öyle bir durum fazla saçma sanki. Birkaç yerde daha gördüm SIM takılmış iade kabul olmaz diye. Hepsiburada kabul ediyor diye görmüştüm. Koruyucu ekrana dair bir şey bulamadım.

Hocam arkadaş SIM takıldıysa iade kapsamı dışında kalıyor diyor. Ekran koruyucu dediğiniz bir şey değil ucundan kaldırsanız çıkar zaten. Ben kendi telefonumun camını kendim değişiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı