Koşarken nabzım 200'e varıyor

Makaleler
5
Milli Savunma Üniversitesi mülakatlarına hazırlanıyorum. 1 aydır falan koşuyorum. Ama en yavaş tempoda bile nabzım 180-190 civarı seyrediyor. 400 metreyi tamamlayabilmem için çok daha hızlı koşmam gerekiyor fakat nabzım tavan yapıyor. 200'e ulaşıyor hatta aşıyor da olabiliyor o an kontrol edemiyorum. Nefesimde çok kesiliyor. Koşarken hiçbir türlü aerobik dilimde olamıyorum. Ağızdan ve burundan alıp aynı şekilde veriyorum fakat yine de nefesim kesiliyor. Koşuya yeni başlayan biriyim önümde 25 gün falan var ne yapmamı önerirsiniz? Motivasyonum düşmüş durumda. Mülakatları geçmem gerekiyor.
Güncel.

Son düzenleme:
Nabız 220'den kendi yaşımızı çıkarınca hesaplanıyormuş sanırım fakat internette okudum internette okuduğumuz çoğu şey doğru olmayabiliyor hele ki konu sağlık ise. Belki bir sıkıntı vardır belki de sizin vücudunuz için normaldir. En doğrusu bir doktora görünmenizdir zannımca.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı