Fall Before Me
Hectopat
Dostlar koşu ve yürüyüş amaçlı kulaklık arıyorum. Bütçe 2 bin, max 2.5 olabilir. Tek istediğim şey kafam biraz büyük kafamı çok rahatsız etmesin ve koşu yaparken düşmesin yeter.
Dostlar koşu ve yürüyüş amaçlı kulaklık arıyorum. Bütçe 2 bin, Max 2.5 olabilir. Tek istediğim şey kafam biraz büyük kafamı çok rahatsız etmesin ve koşu yaparken düşmesin yeter.
Huawei FreeBuds 5i TWS. Gürültü engelleyici özelliği var, şarjı da baya gidiyor ben memnunum şahsen kulaktan düşme yok.
JBL Tune 570BT Wireless Kulaklık, CT, OE, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
JBL Tune 570BT Wireless Kulaklık, CT, OE, Siyah : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Belki o fiyata daha iyi öneriler olacaktır ama buna bakmanı tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum koşu spor vs. rahat ve kullanışlı.
Kulak üstü lazım.
Kafam biraz büyük sıkıntı olmaz değil mi? Hep lastikli kullandım rahat olsun diye.
150 lira daha çıkabilirseniz Anker Q30.
Ses sıkıntı olmaz listeye ekledim. Peki sizce JBL Tune 720BT veya 710BT nasıl?Kafanız da büyükse Q30 iyi bir tercih olabilir, hafif bir kulaklık değil ve ses biraz uzaktan geldiği için alışması zor olabiliyor ama aktif olarak sporda kullanıyorum önerebilirim.
Ses sıkıntı olmaz listeye ekledim. Peki sizce JBL Tune 720BT veya 710BT nasıl?
Hangi kulaklığı aldınız tavsiye var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.