Koşu yaparken kullanmak için 2000 TL kulak üstü kulaklık önerisi

Fall Before Me

Hectopat
Dostlar koşu ve yürüyüş amaçlı kulaklık arıyorum. Bütçe 2 bin, max 2.5 olabilir. Tek istediğim şey kafam biraz büyük kafamı çok rahatsız etmesin ve koşu yaparken düşmesin yeter.

Dostlar koşu ve yürüyüş amaçlı kulaklık arıyorum. Bütçe 2 bin, Max 2.5 olabilir. Tek istediğim şey kafam biraz büyük kafamı çok rahatsız etmesin ve koşu yaparken düşmesin yeter.

Belki o fiyata daha iyi öneriler olacaktır ama buna bakmanı tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum koşu spor vs. rahat ve kullanışlı.

Huawei FreeBuds 5i TWS. Gürültü engelleyici özelliği var, şarjı da baya gidiyor ben memnunum şahsen kulaktan düşme yok.

Kulak üstü lazım.

Belki o fiyata daha iyi öneriler olacaktır ama buna bakmanı tavsiye ederim 2 senedir kullanıyorum koşu spor vs. rahat ve kullanışlı.

Kafam biraz büyük sıkıntı olmaz değil mi? Hep lastikli kullandım rahat olsun diye.

Kulak üstü lazım.

Kafam biraz büyük sıkıntı olmaz değil mi? Hep lastikli kullandım rahat olsun diye.

Pek emin olamadım bu model için ama 510t modeli tam ayarlanabiliyor istediğiniz gibi ona da göz atabilirsiniz.

Kafanız da büyükse Q30 iyi bir tercih olabilir, hafif bir kulaklık değil ve ses biraz uzaktan geldiği için alışması zor olabiliyor ama aktif olarak sporda kullanıyorum önerebilirim.

Hangi kulaklığı aldınız tavsiye var mıdır?

İlk başta kablolu aldım arkadaşımın tavsiyesiyle o daha fazla düştü kulağımdan. Sonrasında anker space one aldım normal-hızlı tempo koşuda çok sıkıntı çıkmıyor. Sprinte geçeceğim zaman denerim düşerse de artık şapka kapşon falan sıkıştırrım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı