Ben Mavi ve LCW giyiyorum doğduğumdan beriMerhaba arkadaşlar,
Genelde kot pantolonlarımı Mavi'den alıyorum. Bu sefer başka marka denemek istiyorum. Önerileriniz nedir?
Bütçe varsa güzel bi levis al yıkama talimatlarına uygun olarak yıka ve tek giymeden sonra çıkarıp makineye atma uzun süre götürür seni.Merhaba arkadaşlar,
Genelde kot pantolonlarımı Mavi'den alıyorum. Bu sefer başka marka denemek istiyorum. Önerileriniz nedir?
LTB baya öneriyorlar.LTB öneririm.
LCW eskiden kaliteliydi şimdi değil ondan hiç düşünmedim.Ben Mavi ve LCW giyiyorum doğduğumdan berimemnunum. Levis'e çok kaliteli diyorlar.
Doğrudur hocam Mavi ile aynı fiyat bandında çok daha gençlere yönelik ve kaliteli modelleri var.LTB baya öneriyorlar.
Malesef kaliteyi düşürdüükleri için her yıl Mavi, LTB, veya bir buçuk diyelim, yenisini almak zorunda kalacağına 5 hatta 10 yıl* giyebileceğin Levis alabilirsin. İndirim varsa Lee Cooper'da olabilir, Levis'e yakındır.Merhaba arkadaşlar,
Lee Cooper'ın Levis'e yakın olduğunu duymuştum. Lee Cooper'a şans vericem gibi.Malesef kaliteyi düşürdüükleri için her yıl Mavi, LTB, veya bir buçuk diyelim, yenisini almak zorunda kalacağına 5 hatta 10 yıl* giyebileceğin Levis alabilirsin. İndirim varsa Lee Cooper'da olabilir, Levis'e yakındır.
*501 gibi klasik pamuk seriler için, likralılar o kadar dayanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.