Kotasız pakete geçilirse internet hızlanır mı?

Ali152

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim internetim kotalı yakın bir zamanda anlaşma tarzı işler varmış, o doluyor. Biz de tekrardan yapacağımız için kotasıza geçmeyi düşünüyorum. İnternetim hızlanır mı kotasız geçersem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hız artışı olmaz sürekli aynı mbps'de seyreder. Kotalıda misal 100Gb kotalı ise 100Gb sonrasında ciddi anlamda hızını düşürürler.

Soru çok garip. Arabamda 50 litre benzin var bununla 1000 kilometre mesafe gider miyim diye sormuyorda arabamda 50 litre benzin var hızım daha da yükselir mi diye soruyor sanki.

Soru çok garip. Arabamda 50 litre benzin var bununla 1000 kilometre mesafe gider miyim diye sormuyorda arabamda 50 litre benzin var hızım daha da yükselir mi diye soruyor sanki.
Hocam bir bilgisi olmayabilir konuyla :) Sizler,bizler ve bu platform tam olarak da bunun için var :) Sakin olalım :)

İnternet işlerine çalışmıyorum soruyorum ki bilmiyorum kibarlığnız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı