Kotayı aşmadan GTA 5 indirmek

311449

Hectopat
Geçtiğimiz günlerde Grand Theft Auto 5 indirmek istedim ama kotayı aşacağından şüpheleniyorum. Çünkü ayın son günlerine geldik ve neredeyse kotayı kullandık gibi görünüyor. Grand Theft Auto 5 indirmek istiyorum ama bu indirmeyi kotaya yansıtmamak istiyorum yani indireceğim ama bu indirme bizim internete yansımayacak. Böyle bir şey mümkün müdür?

Geçtiğimiz günlerde Grand Theft Auto 5 indirmek istedim ama kotayı aşacağından şüpheleniyorum. Çünkü ayın son günlerine geldik ve neredeyse kotayı kullandık gibi görünüyor. Grand Theft Auto 5 indirmek istiyorum ama bu indirmeyi kotaya yansıtmamak istiyorum yani indireceğim ama bu indirme bizim internete yansımayacak. Böyle bir şey mümkün müdür?
Hocam internet sağlayıcınız nedir?

Geforce Now platformunda GTA V var mı bilmiyorum fakat varsa internetin kotasını aşmadan oynayabilirsin. Fakat onu dışında pek mümkün gözükmüyor.

Kotayı aşsan da bir şey olmaz ki. Sadece internetin hızı düşer.
İnternete yansıtmadan indirmek mümkün değil bu arada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı