KPSS 2026 için erken mi?

Nicodoz

Hectopat
2026 KPSS'ye hazırlanmak istiyorum hedefim 89-90 civarlarında bir puan alabilmek. Yaşım 24 en son sınavıma 18 19'lu yaşlarımda YKS zamanı girmiştim. Anlayacağınız temel falan hak getire :) ama biraz araştırdım ne insanlar alıyor bu 90 puanları karnında bebeğiyle kadınlardan tut +30 insanlara kadar. Ben neden yapamayım diye bir kafaya girdim ama kafamı kurcalayan bir konu var sizce sınava başlamak için erken bir zaman dilimi mi yoksa başlanılmalı mı? Sınava yaklaşık 500 gün var. Genel itibariyle de ezber bir sınav olduğu için kafamı çok karıştırıyor düşünceleriniz nedir?

2026 KPSS'ye hazırlanmak istiyorum hedefim 89-90 civarlarında bir puan alabilmek. Yaşım 24 en son sınavıma 18 19'lu yaşlarımda YKS zamanı girmiştim. Anlayacağınız temel falan hak getire :) ama biraz araştırdım ne insanlar alıyor bu 90 puanları karnında bebeğiyle kadınlardan tut +30 insanlara kadar. Ben neden yapamayım diye bir kafaya girdim ama kafamı kurcalayan bir konu var sizce sınava başlamak için erken bir zaman dilimi mi yoksa başlanılmalı mı? Sınava yaklaşık 500 gün var. Genel itibariyle de ezber bir sınav olduğu için kafamı çok karıştırıyor düşünceleriniz nedir?
Hocam başlamanın bir zararı olmaz yavaştan matematik ile başlayın derim.

İkinci oturuma girecek misin ?
hukuk iktisat maliye gibi konular varsa 2 yılda güzel bir derece alırsın lakin sadece cumartesi oturma gireceksen tarih ve coğrafya yavaş yavaş başla.

Ya biraz da kafamda Eylül'e kadar hard çalışıp 2025 lisans KPSS'de kendimi denemek sonra son 1 yılda yine çalışmaya devam etmek var ama galiba ölümcül olur biraz sıkılabilirim :D

2025 KPSS'ye lisans mezunları giriyor sen giremezsin. 4 yıllık bir bölüm okuyor olman lazım.

Yok hocam ön lisans.
Bende KPSS çalışıyorum sana önerim coğrafya ve tarihe yavaş yavaş bakman asıl önemli olan bu dersler millet bu derslerden sıralama yapıyor türkçe ve matematik kısmını zaten 45 net üstü yaparsın düzenli kitap okuma alışkanlığın varsa lakin genel kültürden 45 net aşagısını yaparsan geçmiş olsun patladın demek.
Geçen sene KPSS 1 notum 87.

Bende KPSS çalışıyorum sana önerim coğrafya ve tarihe yavaş yavaş bakman asıl önemli olan bu dersler millet bu derslerden sıralama yapıyor Türkçe ve matematik kısmını zaten 45 net üstü yaparsın düzenli kitap okuma alışkanlığın varsa lakin genel kültürden 45 net aşagısını yaparsan geçmiş olsun patladın demek.
Geçen sene KPSS 1 notum 87.

2025'e mi çalışıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı