KPSS ön lisans için kaynak önerisi

Matematik için ne önerirsin? Bıyıklı'nın kitabını aldım ama yanına ne almam gerektiğini bilmiyorum. Şu anlık elimdeki giriş seviyesi kaynakları temizledikten sonra bir üst seviye kaynaklara geçmeyi düşünüyorum.

Benim şu anda temel mat kitabım var,7 adımda temel matematik diye. Hocanın anlatım tarzını çok beğendim, bundan sonraki kitabımda muhtemelen aynı hocanın devam kitabı olur.

Hocam dil bilgisi, tarih, coğrafya, vatandaşlık soru bankası olmadan olmaz mı sizce? Konu anlatımı izleyip notlar çıkarsam, kendi yaptığım denemelerden yanlışlarıma çalışarak ve çıkmış sorular üzerinden ilerlesem yetmez mi?

Hocam dil bilgisi, tarih, coğrafya, vatandaşlık soru bankası olmadan olmaz mı sizce? Konu anlatımı izleyip notlar çıkarsam, kendi yaptığım denemelerden yanlışlarıma çalışarak ve çıkmış sorular üzerinden ilerlesem yetmez mi?

Şu saydıklarından şu anda sadece tarihe hakimim. Onda da olur derim eğer hedefin tarihte 27 sorudan 15-20 net arası ise yeterli olur bence. Ama ben fullemek istiyorum dersen pratiklik açısından test kitabı öneririm. Bende şu anda yediiklim tarih KPSS çıkmış sorular kitabı var 70 TL mi ne idi arada çerez niyetine 1-2 test çözüyorum tavsiyede ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı