KPSS Ortaöğretim için çalışma sistemi önerisi

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar KPSS Ortaöğretim sınavına 7 gün kaldı. Bu süre içerisinde ne yapılabilir? Şu an pişmanım neden derseniz 10 Temmuz günü kaynaklarını almıştım. O zamandan bu zamana kadar hiçbirini çözemedim. YouTube'da bir kişi sınava 2 ay kala bu yöntemi uygulayarak 94 puan aldığını söylemişti. Bu kişiye göre her bir dersin soru çözüm videosu izlenip not alınacak ve sonra soru bankaları çözülecek. Ben de pek inanmadım. Ona göre konu videoları uzun onun için öyle diyor. Neyse sonra ben bu programını inceledim. Programı da var. Hocaları izlemeye başladım. Ama birşey anlayamadım. Sonra genel tekrar videolarını izleyim dedim. Bu arada genel kültür için hocaların video ders notunu almadım. Programdaki hocalar bana uygun gelmedi maalesef.

Şimdi ben genel kültür adına hiçbir dersin konusunu bilmiyorum. Soru çözüm videoları mı izleyim? Genel tekrar videolarını mı izleyim? Her bir ders için konuşuyorum arkadaşlar. Her gün paragraf bile çözmedim. Hocanın e-kitabınıda aldım. Çıkmış soruları almayı düşünüyorum ama konuyu bilmiyorum. Bu saatten sonra normal soru bankası çözülür mü? Bu telegram gruplarında KPSS grupları var. Orda bir sürü notlar falan var. Onları mı okuyayım bilemiyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.

Öncelikle merhaba,
Süre konu çalışmanız için zaman aşırı kısıtlı. İnternet üzerinden çıkmış soruları çözün. Elinizde Soru bankası varsa onları da çözebilirsiniz illaki faydası olur ama ne kadar fayda eder orasını bilemiyorum. Önceden bir altyapınız yoksa konulara hakim değilseniz çok yüksek bir puan beklemeyin.

Kalan sürede ben olsam deneme çözerdim. Yanlışlarımı da not alır devamlı okurdum. Konu dinlemeye vaktiniz yok. Bütün derslerin toplu olarak can alıcı noktalarını hızlıca öğrenebileceğiniz tek kaynak denemedir.

Kalan sürede ben olsam deneme çözerdim. Yanlışlarımı da not alır devamlı okurdum. Konu dinlemeye vaktiniz yok. Bütün derslerin toplu olarak can alıcı noktalarını hızlıca öğrenebileceğiniz tek kaynak denemedir.
Hocam ama genel kültür kısmının derslerinde konuyu bilmiyorum. Bir tarih sorusunu çözebilecek seviyede bile değilim. Ama yanlış yapsam doğrusunu öğrenirim.

Hap Not diye bir uygulama var. Onu indirin. Pratik ve kompakt bir uygulama. En azından konuların kilit bilgilerini veriyor. Ortaöğretim çok detaylı bir sınav değil zaten. Lisans, ön lisans, TYT'ye göre daha kolay.

Hap Not diye bir uygulama var. Onu indirin. Pratik ve kompakt bir uygulama. En azından konuların kilit bilgilerini veriyor. Ortaöğretim çok detaylı bir sınav değil zaten. Lisans, ön lisans, TYT'ye göre daha kolay.
Hocam sorular üzerinden mi öğreniyoruz? Ben açtığımda karşıma soru olarak geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı