Girdim ve 2 yıldır memur olarak çalışıyorum.Hocam siz ortaöğretim sınavına girdiniz mi?
Kral kaç puan yaptın acaba? Bir de ne memuru olarak çalışıyorsunuz ve ücretler ne oluyor? Ben de infaz koruma düşünüyorum ondan soruyorum uygunsa cevaplarsanız sevinirim.Girdim ve 2 yıldır memur olarak çalışıyorum.
89 ile atandım kral. Ysk da seçim katibi olarak çalışıyorum, 33k civarı diyebilirim lise mezunu icin. İkm ler de 32k olabilir. Özelden yazarsanız ayrıntılı cevaplayabilirim aklınızdakileri.Kral kaç puan yaptın acaba? Bir de ne memuru olarak çalışıyorsunuz ve ücretler ne oluyor? Ben de infaz koruma düşünüyorum ondan soruyorum uygunsa cevaplarsanız sevinirim.
Hocam bende ortaöğretim sınavına hazırlanıyorum ama hangi kaynaklardan çalışacağımı bilmiyorum. Özelden konuşsak olur mu? En azından siz atanmışsınız. Tebrik ediyorum.Girdim ve 2 yıldır memur olarak çalışıyorum.
Hocam anadolu lisesi mezunları bir yere atanamaz diyorlar doğrumu illa meslek lisesi mezunu mu olmak gerekiyor? Anadolu lisesi mezunu olarak nerelere atanabilirim? Yardımcı olursan çok sevinirim.89 ile atandım kral. Ysk da seçim katibi olarak çalışıyorum, 33k civarı diyebilirim lise mezunu icin. İkm ler de 32k olabilir. Özelden yazarsanız ayrıntılı cevaplayabilirim aklınızdakileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.