KPSS sınavında soru skandalı

ÖSYM yılda 40'a yakın farklı sınav yapıyormuş. Yol olur bu şekilde sen bir sınavı iptal edersen. Bana kesin belge bilgi kanıt olmadan çok zor geliyor bir sınavı iptal etmek.

Önümüzde ki yıllar için 2-3 tane benzer soru yakalanınca hadi sınav iptal edin o zaman çağrıları başlar hemen.
Hep birlikte göreceğiz bakalım iptal olacak mı?

Benzer soru çıkması farklı soruların aynen olduğu gibi çıkması farklı ve 2-3 tane de değil.
 
ÖSYM yılda 40'a yakın farklı sınav yapıyormuş. Yol olur bu şekilde sen bir sınavı iptal edersen. Bana kesin belge bilgi kanıt olmadan çok zor geliyor bir sınavı iptal etmek.

Önümüzde ki yıllar için 2-3 tane benzer soru yakalanınca hadi sınav iptal edin o zaman çağrıları başlar.

Sınav iptali kılıçdaroğlunun 2023'te sınav iptal vaadine bakar. KYK borçları gibi hemen yeniden yapılır.
 
Sınav iptali kılıçdaroğlunun 2023'te sınav iptal vaadine bakar. KYK borçları gibi hemen yeniden yapılır.

Nasıl yani?

2023'te beni seçin sınavları iptal edeceğim diye vaad mi olur?

Not: Bu arada sorular çalındı iddiasını ortaya atan ilk isim CHP'li milletvekilleri zaten.
 
Soruların çalınması artık bir iddia değil. Yayınevine baskın düzenlendi, soruların çalınma olasılığı %99 gibi bir şey şu an.

Devlet Denetleme Kurumu, ÖSYM'ye dava açtı.
YÖK, konu hakkında soruşturma başlattı.
 
Dün itibariyle bu haberi takip ediyorum. İddia falan değil bu hem üzücü hem de iğrenç bir gerçek. İnsanlar hayatlarını kurmak için bu sınava emeğini ve parasını ortaya koyuyor. Hem emek hemde paraları çalınıyor. Bu hal hiç iyi değil. Güven, adalet, gençlik hiç bir şey kalmadı.

Görevden alınma ve incelenmeden asılsız olayları vesaire oldu. Şahsen adamlar kılıfını bulacak, gerçekleri saklayacaklar. İnsanların emeklerinin çalınması dahi önemli değil. Burada 7 kat yabancı bile Türk vatandaşından daha değerli.

Dünden beri sürekli inkar içinde olan arkadaşın attıklarını takip ediyorum. İlk başta bende gerçekleri suratına vurmak istiyordum biraz bekleyip attığı mesajları gördükten sonra vazgeçtim. Ülkenin halini biliyor mu? Kesinlikle biliyor. Ama işine gelmiyor. İnatla o gözlüğü çıkartmıyor.

@emircanunlts , @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE , @totenritual ve @Çağrı SANSAR söylediğiniz her kelime doğru ve sizler haklısınız. Fakat dördünüzünde tek yanlışı var. O da geri zihniyet ile tartışmaya girmek. 20 soru değişmeden aynı şekilde sorulmuş, üstelik bu sınava giren insanlar var bu insanlar haklarını arıyor ülke durumu belli mecbur sosyal mecralardan yapılıyor. Ama bu şahıs hala ben 2 tane gördüm, ne olduğu belirsiz insanların attığı kanıt değil, yaygara çıkarmayın, ağlayın, ee benim zamanımda da tutturuldu, ben haberlerin başlığını okuyup geçmiyorum. Şahıs sınavına girmiş ve parasını da alıyor. Yani dünya yanmış onlarca emek heba olmuş kimin umrunda ki. Bilgisiz insan kibirli ve her şeyi biliyor olur (!). Ortada haksızlık var buna göz göre göre kapatıyor gözlerini. Bunun için özür dilemeyemecek kadar kibirli. Çıkartın gösterin diyor atılanlara bakmıyor. Kısacası siz sadece okuyun geçin. Sinir yıpratmaya değmez. Bilgisizi kanıtla yenemezsiniz...
 

Geri
Yukarı