KPSS sınavında soru skandalı

@Dark Dean kardeşim haksızlık karşısında susmadığımı belirttim. Bu benim için yeterli, hiç değilse tarafımız belli. Haksızlık karşısında da susmamaya devam edeceğiz. Konunun tamamını okuduysan ilgili şahıs benim sorularımı cevaplamadan fark ettiysen geçiştirdi de umurumda da değil açıkçası.

Soruları yakınlara dağıtıyorlar, onlar da paylaşıyor. Bir şekilde sızıyor. Boşuna sınavlara çalışıyorsunuz. Yatarak ezber yapan yüzlerce kişi hakkınıza giriyor. Düzgün bir hükümet gelene kadar da böyle olacak.

@Dark Dean kardeşim haksızlık karşısında susmadığımı belirttim. Bu benim için yeterli, hiç değilse tarafımız belli. Haksızlık karşısında da susmamaya devam edeceğiz. Konunun tamamını okuduysan ilgili şahıs benim sorularımı cevaplamadan fark ettiysen geçiştirdi de umurumda da değil açıkçası.

Yanlış anlaşılmasın ben gayet iyi anlıyorum. Amacınızında farkındayım. Haksızlığa göz yumursak sonumuz ne olur ki? Hakkımızı ne yoldan olursa olsun savunmak bizim en doğal hakkımız. Şahıs ne linkleri oku da ne de geri dönüş yaptı. Hala inkar içinde. Sadece ben değmeyeceğini söyledim. Eğer kırıcı geldiyse çok özür dilerim. Amacım sizleri kırmak değildi.

Özür dileyecek kişi sen değilsin kardeşim, ne demek istediğini de çok iyi anladım da ortada çok fena algı yapmaya çalışıyorlar. Hiç değilse milletin kafasını karıştırmasınlar.

Özür dileyecek kişi sen değilsin kardeşim, ne demek istediğini de çok iyi anladım da ortada çok fena algı yapmaya çalışıyorlar. Hiç değilse milletin kafasını karıştırmasınlar.

Olabilir yani bana normal gelen kelime size karşı ters gelmiş olabilir. Açıklama yapmak istedim sadece. Milletin kafasının karışmasından ziyade millet asla gerçeği bilemiyor. Sürekli ört bas var. Sistem berbat durumda. Milyonların hakkı ve parası yeniyor. Ve ben eminim ki kimse sesini çıkarmasa soruşturma vesaire olmazdı. Yazık günah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı