Krafton'a Steam hesabımı bağlayamıyorum

Amazon Gaming üzerinden PUBG ödülü almak istediğimde Krafton.com'a yönlendiriyor ve oradaki hesabıma Amazon Prime ve Steam hesaplarımı bağlamamı istiyor fakat Steam hesabımı bağlayamıyorum. "Steam kimlik doğrulama: Halihazırda başka bir global hesaba bağlı." diye uyarı mesajı çıkıyor. Belki bağlı olduğu yerden çıkış yapar diye Steam şifremi değiştirdim ama yine aynı uyarı mesajı çıkıyor.
Not: En son gerçekleştirilen üçüncü taraf site girişleri bölümüne baktığımda herhangi bir site adı da görünmüyor.

Selamlar sevgili hocam aynı dert bende de mevcut. Ne yaptınız, baglayabildiniz mi?
 
Problemi çözdüm sanırım daha önce hatırlamadığım bir maili bağlamışım. Eski mail adreslerinizle giriş yapıp kontrol edin kraftona. Sanırım PUBG Lite oynarken bağladığım hesaptı.
 
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı nasıl çözdüğümü anlatıyorum.
Giriş yaptıktan sonra buradan "krafton ID'ni sile" tıklayın ve silin. Ardından aynı mail ile tekrar kayıt olun artık hesabınızı bağlayabilirsiniz.
Ben sorunu bu şekilde çözdüm ama siz istiyorsanız başka bir mail hesabıyla kayıt olup öyle Steam hesabınızı bağlamayı deneyin olursa yeni hesabı silip yukarıda anlattığım gibi asıl hesabınızı da silip deneyebilirsiniz ben garanti olsun diye böyle denemiştim önce.
 
Selamlar sevgili hocam aynı dert bende de mevcut. Ne yaptınız, baglayabildiniz mi?
Pubg supporta mail atın aynı sorun ben de var di krafton id ye farklı bir Gmail hesabı ile girmeye çalışıyormuşum bana hangi gmail hesabi ile girmem gerektiğini söylediler sorunum çözüldü bu sayede
 

Yeni konular

Geri
Yukarı