Kraken 7.1 Chroma vs SteelSeries 350

Burak Can Akin

Hectopat
Daha fazla  
2 kulaklik arasinda kaldim, bundan once Siberia V3 Prism kullaniyordum ve kulaklik rahatti ses kalitesi guzeldi. Fakat cok kirilgandi, bu yuzden 2 kere servise yolladim ve artik degisim yapamadiklari icin para iadesi aldim.

Simdi sorum sudur, Kraken'in ses kalitesi nasildir? İyi yanlari ve kotu yanlari nedir? USB girisinde temassizlik sorunu var diye duymustum. Steelseries 350 yeni bir kulaklik, kullanan varsa iyi ve kotu yanlari nelerdir, ses kalitesi nasildir?

Fazla sarki dinleyen birisiyim ve kulakligin ses duzeyinin fazla olmasini severim, bunu da goz onunde bulundurarak yonlendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer kraken 7.1'de USB girişlerinde herhangi bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Ses düzeyi de çok yüksek, açıkcası ses düzeyini %50 üstüne çıkarmıyorum ve videolardaki ses düzeyi de yarıda oluyor. Ses düzeyi %100de koy masanın üstüne laptop hoparlörleri kadar ses çıkarıyor diyebilirim. Mikrofon kalitesi de bence güzel "s,ş" harflerinde biraz patlama oluyor o da normal diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı