Kraken X62 yüksek sıcaklık sorunu

Synerqix

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2017
Mesajlar
71
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dun yeni bi sistem topladim. 8700k, Z370 Pro Carbon ve NZXT Kraken X62 sivi sogutma aldim. PC i calistirdigimda BIOS'a girdim ve term 99-100 derece. Hep bu sekilde hic dusmuyor hic bi islem yapmiyorken bile sicaklik dusmuyor. Neden olabilir bu kadar yuksek olmasi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Eminim tüm bağlantıları yaptım. Suyu eksik olma ihtimali var mıdır? Çünkü kasamı yan çevirip çalıştırdım ve pompa bölgesinden su sesi gelmeye başladı,sonrasında kasayi normal şeklinde çalıştırmaya devam ettim. Şuan isi sorunu çözüldü gibi ama yinede korkuyorum aldığım yere göndersem mi?

Birde NVidia Windows Kernel Mode Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu. Hatasi almaya başladım eski sistemdeki ekran kartimi yeni sisteme taktim gtx760 var eskiden az geliyordu bu hata simdi hangi oyuna girersem gireyim oyun donuyor ve bu hatayi veriyor oyunda crash hatasi veriyor nasil cozebilirim. Power'im 700w.
Teşekkürler şimdiden
 
Biraz garip gelecek biliyorum fakat termal macun m sürdün mü? Yazmamışsın o yüzden söyledim :)
Evet. Tabii ki sürdüm. Hatta satıcı ile konuştuğumda aynı şeyi söylemişti bana. Ben pompayı söktüm baktım ki pompada NZXT Kraken X62 de termal macun sürülü geliyor. Fakat söküp tekrar taktığım için silip tekrar sürdüm macunu. Ama ısı sorunu hala yaşıyordum. Dediğim gibi kasamı yan yatırıp çalıştırdım. Sonra diktim ve sorun düzeldi gibi ama yinede bi göndereceğim aldığım yere çünkü daha sıfır ürün.
Ama şuanda hala ikinci sorunu yaşamaktayım.
''NVidia Windows Kernel Mode Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu''
Bunu çözemiyorum malesef :(
 
Yan yatırınca sorunun çözülmesi büyük ihtimalle donanımsal bir sorun var. Aldığınız yer ile görüşün. Reddederlerse yaz buraya yardımcı oluruz.
 
Yan yatırınca sorunun çözülmesi büyük ihtimalle donanımsal bir sorun var. Aldığınız yer ile görüşün. Reddederlerse yaz buraya yardımcı oluruz.
Görüştüm fakat şuanda yılbaşı tatili diye tam çözüme kavuşmadı. Yarın tekrar görüşeceğim.
Ne gibi sorun olmuş olabilir sizce ? Birde şu '''NVidia Windows Kernel Mode Driver'' sorununa bir cevabınız var mıdır ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı