Kreatin alınır mı?

SosyalistB

Hectopat
Daha fazla  
Yaşım 16, boyum 1.82 kilom 73 2.5 aydır spor salonuna gidiyorum. Kreatin almayı düşünüyorum bir zararı olur mu? Ve nasıl kullansam en yararlı olur bilgilendirirseniz sevinirim.

Besin takviyelerininde zararı besinler gibidir fazla tüketirsen zararını görürsün onun dışında kreatin denen supplement yediğin gıdalardada var ama gelişim için yeterli kreatini besinlerden alman için günde epey kilo et yemen lazım bunu da ne miden ne de maddiyat izin verir. Ailene danış öyle al gizli iş yapma. Bol bol su tüket. 3 gr alsan yeter sana kilon az.

Yaşım 16, boyum 1.82 kilom 73 2.5 aydır spor salonuna gidiyorum. Kreatin almayı düşünüyorum bir zararı olur mu? Ve nasıl kullansam en yararlı olur bilgilendirirseniz sevinirim.
Kas yapmak için mi salona gidiyorsun?

Günlük 5 gram, 1,5 ayda bir 1 hafta ara vererek kullanabilirsin. İstersen ağzına at üstüne su iç istersen bardağa koy suyla karıştır iç fark etmez. İçeceğin vakit fark etmez. Gün içinde yeterli su tükettiğin sürece bir zararı yok.

Eskiden yükleme tarzında bişey yapılırdı bence gereksiz bişey ve zaralı olabileceğini düşünüyorum. En doğru kulanım şekli günde 5 gr olcak şekilde. İdman öncesi içebilirsiniz hem daha düzenli kullanmış olursunuz hemde ufakta olsa enerji sağlayabilir.

Günün herhangi bir saatinde günlük 5 gram olacak şekilde kullanabilirsin. Ara vermene falan gerek yok.

Ara vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…